Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Pigmentflekker i ansiktet – slik blir du kvitt dem

Pigmentflekker i ansiktet – slik blir du kvitt dem. Nå kommer pigmentflekkene til syne, i takt med at brunfargen blekner. En liten her, en større der. Noen er gamle kjenninger, andre er nykomlinger – men mange av oss vil gjerne bli kvitt dem

Adios, kjære pigmentflekk!    

En glatt ferskenhud med en jevn hudtone kommer ikke av seg selv for de fleste. Og dessverre blir pigmentflekkene vanligere for hvert år vi blir eldre, selv om de kan dukke opp allerede i 30-årsalderen. Men fortvil ikke! Med rett hudpleie og riktige ingredienser kan du både redusere, forebygge og bli kvitt flekkene.

Hva kommer pigmentflekker av? Jo, det som har skjedd er at hudens melaninceller har blitt overaktive og pumper ut store mengder mørkt pigment. Solskader kan være en årsak, men også hormoner kan forårsake pigmentflekker. Mørke graviditetsflekker pleier i beste fall å blekne en stund etter fødselen, mens hormonendringer i overgangsalderen kan gi varige pigmentforandringer. Dyptliggende flekker er vanskelige å behandle, men laserbehandlinger kan hjelpe i enkelte tilfeller.

De gode nyhetene er at overflatiske pigmentflekker er enklere å få bukt med. Det gjør du ved hjelp av serum og kremer som er spesielt utviklet for dette formålet. På etikettene står det ofte "anti-pigment", ”lightening” eller ”brightening". Felles for denne typen produkter er at ingrediensene både roer ned hudens pigmentproduksjon og har en eksfolierende effekt. Kombinasjonen av færre pigmenter og økt cellefornyelse gjør at de synlige flekkene langsomt, men sikkert falmer.

Selv om du kjøper effektfulle produkter, må du huske at dette ikke er noen hurtigkur. Her må du regne med at det kreves tålmodighet før du kan få synlige resultater. For best mulig resultat bør du ha flere produkter i hudpleierutinen som jobber med å få bort pigmentflekkene. Det finnes både serum og kremer med ingredienser som er effektive mot pigmentflekker. Husk at pigmentskaden fortsatt er der selv når flekken har bleknet. Derfor må du bruke solfaktor, hver dag, året rundt.


Tre effektive knep for å redusere, forebygge og bli kvitt pigmentflekker

1. Bruk håndkrem med solfaktor og beskytt følsomme områder mot solen.
Solbeskyttelse med bredspektrum inneholder både UVA- og UVB-filter, noe som reduserer risikoen for å få pigmentflekker. En effektiv solbeskyttelse forhindrer dessuten at flekker som allerede eksisterer, blir mørkere. Sørg for å smøre inn områder som utsettes for mye sol, for eksempel dekolletasje, ansikt og hender.

2. Legg den siste lille resten av pigmentserum på håndbaken etter at du har behandlet ansiktet.
Et pigmentserum har en utjevnende effekt på huden og reduserer overflatiske pigmentflekker som har begynt å bli synlige. I tillegg hindrer pigmentserum at det oppstår flere flekker.

3. Gi håndbaken en dose solkrem hver morgen (unntatt når det er kaldt nok for hansker).
Hendene er en kroppsdel som vanligvis utsettes for mye sol, og derfor oppstår det ofte pigmentflekker på håndbaken. Ved å smøre inn med solkrem hver morgen beskytter du området mot skadelige stråler og reduserer faren for at flekkene begynner å yppe seg.

Ingredienser som toner ned og hindrer dannelsen av pigmentflekker:

Arbutin – lysner flekker og kvisearr uten å irritere sensitiv hud.
Lakrisrotekstrakt – virker hemmende på cellene som produserer melanin.
Glykolsyre – en AHA-syre som eksfolierer mildt, men bestemt.
Kojicsyre – jevner ut hudtonen på naturlig måte.
C - vitamin – demper pigmentproduksjonen og lysner flekker.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331