Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Peeling - nøkkelen til glød

La den klassiske peelingkremen få følge av eksfolierende syrer i baderomsskapet. De effektive syrene skaper fantastisk glød – og passer alle hudtyper!

Kleopatra skal ha badet i melk for å få pen hud. Og det er faktisk ikke så merkelig som det høres ut – melk er nemlig fullt av melkesyre, som på helt naturlig vis eksfolierer og på den måten gir huden glød. Melkesyre, som er en form for AHA-syre (Alpha Hydroxy Acid), er sammen med mange andre eksfolierende syrer også i dag en selvfølgelig ingrediens i alle hudpleiefantasters rutiner. Å behandle huden din med peeling er den enkleste metoden for å skape glød og en hudoverflate som utstråler friskhet. Kombiner deretter med en skikkelig god highlighter for maksimal effekt. Nettopp syrer er ekstra gode til eksfoliering. De fjerner skånsomt døde hudceller som samler seg på overflaten når huden din fornyer seg. Hudcellene ligger ellers som et dempende lag som hindrer at hudoverflaten reflekterer lyset maksimalt.

Kleopatras favorittsyre, AHA, passer ekstra godt for deg med tørr hud, eller for å dempe pigmenteringer og fine linjer. Også glykolsyre er en form for AHA, men er med sine mindre molekyler mer effektiv og virker dypere i huden enn sin mildere slektning melkesyren. Det beste valget for tilstoppede porer og fet hud er salicylsyre, BHA (Beta Hydroxy Acid), som er elsket for sine poreforminskende, anti-inflammatoriske og hudutjevnende egenskaper. En av fordelene med å bruke eksfolierende syrer er at du kan bruke dem oftere enn de klassiske peelingkremene med peelingkorn. Peelingkremer er også effektive, og dessuten velegnet til alle hudtyper, men de skal helst ikke brukes daglig. Prøv deg frem for å finne den peelingen som passer deg aller best. Det viktigste er at du eksfolierer.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331