Hudpleierutine på kvelden: Produktene som jobber natt - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Nå får du 20% på ALT fra Morphe på kicks.no t.o.m 26.03!

Hudpleierutine på kvelden: Produktene som jobber natt

Visste du at huden din jobber hardt mens du sover søtt? Med utvalgte produkter og de riktige ingrediensene i nattrutinen din, kan den såkalte Tornerosesøvnen bli en realitet – og du våkner opp med hud som føles eventyrlig vakker og velpleid.
Del

NÅR DU SOVER, jobber huden din nattskift. I løpet av de mørke nattetimene gir huden full gass for å våkne opp som sitt vakreste jeg, blant annet ved å reparere UV-skader fra det siste døgnet og skape nye celler. Under denne naturlige prosessen er huden også mest mottakelig for velgjørende ingredienser, det gir deg den perfekt muligheten til å satse på en skreddersydd nattrutine med spesielt tilpassede hudpleieprodukter. Ettersom huden heller ikke utsettes for ytre påvirkninger fra for eksempel sollys, vind og avgasser om natten, får de utvalgte aktive ingrediensene muligheten til å jobbe helt uforstyrret.

Vask bort dagen

En rengjort hud tar til seg ingrediensene i hudpleierutinen mye bedre. Ansiktet er ikke bare fullt av makeuprester, huden har også samlet på seg smuss og forurensing i løpet av dagen og trenger derfor en ekstra skikkelig rens om kvelden. Start med å fjerne øyemakeupen med en øyemakeupremover. Vask deretter huden med rens som passer for hudtypen din. Følg gjerne opp med micellærvann som samler opp smuss og makeuprester.

Boost huden din

Et serum eller et annet produkt som effektivt tar vare på huden i dybden er en god investering. Men husk å velge riktige ingredienser til dag og natt. Visse ingredienser gjør deg nemlig følsom for solen og er derfor absolutt best å bruke om natten. Produkter med utglattende retinol og eksfolierende AHA-syre passer for eksempel bedre i kveldsrutinen, mens for eksempel glødgivende vitamin C og beskyttende antioksidanter er bedre om dagen.

Maksimer med fuktighet

Siden huden taper fuktighet i løpet av dagen, er det lurt å fylle opp fuktlagrene i løpet av natten. Sørg derfor for at nattkremen din har en ekstra rik konsistens og evnen til å gi fuktighet i dybden. En såkalt nattmaske er flott og kan brukes hver kveld eller ved behov, og tryller raskt bort tørrhet. Ingredienser som hyaluronsyre, peptider, ceramider, retinol og hyaluronsyre er gode fuktvenner for skjønnhetssøvnen.

Ikke glem øynene

Pleier du å unngå øyekrem om dagen, fordi det føles klissete under øyemakeupen? Sørg da for å pleie og gi fuktighet til huden rundt øynene mens du sover. Bruk bare lett trykk når du smører på øyekremen, slik at du ikke irriterer eller skader den følsomme og tynne huden rundt øynene.

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331