Hårspray som får best i test finner du hos KICKS! - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Ikke glem kjæresten til Valentines Day og mamma til morsdag! Nå får du 20% på utvalgt duft t.o.m 14.02!

Handle hårspray som er best i test hos KICKS!

Handle hårspray som er best i test hos KICKS!

En hårspray gir frisyren ekstra lang holdbarhet og kan også by på ekstra volum, gi vakker glans og beskytte mot slitasje. Hos KICKS finner du et stort utvalg av hårspray som får best i test. Velkommen til å handle hårspray som passer perfekt til ditt hår hos oss i KICKS!
Del

Hvilken hårspray er best for mitt hår? 

 Hvis du vil gi frisyren det lille ekstra, er en hårspray en god investering i hårpleierutinen. En hårspray kan bidra til å forsegle festfine håroppsetninger eller holde styr på rampete krøller, men den kan også ha beskyttende, volumgivende og/eller glansgivende egenskaper. Hvis du vil ha fyldig hår, er en teksturgivende spray et godt valg, hvis du heller vil få frisyren til å sitte støtt som fjell, er en fikserende spray med hold et enda bedre kjøp. Slitt og livløst hår? Sats på en glansgivende spray og påfør bare i hårlengdene. En hårspray skal som regel påføres i tørt hår, de beste resultatene får du oftest hvis du sprayer omtrent 15−20 centimeter fra hodet. Ikke glem å vaske av spraymunnstykket regelmessig, så bidrar du til at sprayen fordeles jevnere og du får et bedre og mer profesjonelt resultat. Hos KICKS finner du et stort utvalg av hårspray som får best i test. Velkommen til å kjøpe hårspray i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet! 

Finn den beste hårsprayen hos oss på KICKS  

Vinner av KICKS Beauty Awards 2022 

Passer for deg som vil motvirke krus lenge. Dream Coat Supernatural Spray vant KICKS Beauty Awards 2022 i kategorien Beste Hårprodukt. Denne bestselgende og veganske sprayen inneholder en helt unik og fuktavvisende formel, den beskytter håret mot høy luftfuktighet og gjør det speilblankt. Resultatet er silkeglatt hår med mindre krus og fantastisk glans. Et godt kjøp for alle hårtyper, der resultatet varer i tre−fire vasker.

For ekstra sterkt hold 

Et godt kjøp for deg som vil ha ekstra varig hold. Hair Spray Strong Hold gir håret like sterkt som vektløst hold uten at det føles stivt eller klissete. Denne veganske favoritten inneholder hveteproteiner som både styrker og øker hårstråets elastisitet, samtidig som den unike formelen gir langvarig fiksering, motvirker statisk hår og gir UV-beskyttelse. Denne bestselgeren er også beriket med et unikt vitaminkompleks som blant annet stimulerer hodebunnen, gir energi, virker beskyttende og fuktighetsgivende. Passer for alle hårtyper.  

 

Pleier og styler håret 

Passer for deg som ønsker en ekstra pleiende styling. The All-In-One Mist styler håret og byr samtidig på pleiende egenskaper. Denne bestselgende hårsprayen inneholder blant annet mykgjørende svart quinoa og pleiende olivenolje, som sammen gir håret pleie, volum, varmebeskyttelse, glans og lett hold. Spray i vått hår før styling og bruk som en mykgjørende og beskyttende primer, eller påfør i tørt hår for en fuktighetsgivende og krusmotvirkende boost. Vegansk favoritt som passer for alle hårtyper.  

For holdbar fiksering 

Passer for deg som ønsker en ekstra holdbar frisyre med sterkt hold. Megafix Hairspray gir håret flott hold og glans med ekstra lang holdbarhet. Den unike formelen hjelper frisyren å holde seg på plass hele dagen (og natten!), samtidig som den gir vakker glans og sårt tiltrengt UV-beskyttelse. En perfekt fikseringspray som passer like godt til hverdag som til fest. Denne bestselgende favoritten er også et godt kjøp for alle hårtyper.  

Styrker og gir glans 

Passer for deg som ønsker sterkere hår med vakker glans. Super Extra Strong Hairspray tørker ekstra raskt og gir frisyren ultimat hold med lang holdbarhet. Denne bestselgende favoritten kan brukes i både tørt og vått hår, og den er lett å vaske ut. Den velduftende formelen er blant annet beriket med styrkende silkeprotein og vitamin B, samt glansgivende vitamin E, som sammen gir håret fuktighet og beskytter mot solens stråler. Et godt kjøp for alle hårtyper.  

For velgjørende hold  

Passer for deg som både vil ta vare på og style håret. Niacinamide Hairspray balanserer håret og gir sterkt hold uten å klisse. Denne veganske bestselgeren er, som navnet antyder, beriket med niacinamid som balanserer hodebunnen og forbedrer hårstråenes struktur, samt antioksidanter som både har pleiende og beskyttende egenskaper. Resultatet er et velpleid hår som holder seg på plass hele dagen uten å føles stivt. Godt valg for alle hårtyper

Gir volum og glans 
 
Passer for deg som vil ha ekstra volum. High Amplify Proforma Styling Spray gir håret både sterkt hold, flott volum og ekstra intens glans. Den unike formelen tørker ikke bare i rekordfart, den virker også styrkende og gir frisyren ekstra fin fylde. Den glansgivende formelen motvirker også krus i opptil 24 timer, samtidig som den garantert holder håret på plass. Et godt valg for alle hårtyper.  

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort