Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Find you perfect trio

Veien til en perfekt makeupbase har tre steg: primer, foundation og setting spray. KICKS guider deg til produkttrioen som gir deg akkurat de resultatene du vil ha.

Longlasting BESTSELLERS

Denne produkttrioen holder makeupen på plass gjennom alt! Perfekt for hektiske dager når du må være topp og laaaange partykvelder som du ikke vil skal ta slutt.

 

Skincare EFFECT

Med disse produktene får du ikke bare makeup, men hudpleie også. Alle tre inneholder ingredienser som gir ekstra kjærlighet til huden din.

 

Maximum MOISTURE

Vil du sørge for å booste hudens fuktighetsnivåer og få deilig fuktet hud gjennom hele dagen? Da er denne trioen din best venn

 

Stay MATTE

Med disse tre produktene i sminkepungen er du rede til å holde fet og klar hud unna, både på hektiske dager og varme netter.

Ultra GLOW

Når du vil ha et skikkelig glow show, er det denne trioen som gjør deg klar for scenen – og sørger for at sminken og gløden er på plass fra tidlig morgen til sen kveld.

 

Pore MINIMIZING

Si farvel til synlige porer med denne trioen som umiddelbart glatter og jevner ut hudoverflaten, samtidig som de sørger for at makeupen holder seg på plass lenger.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331