Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Sommergave

Se flere

Vil du gi bort en gave bare fordi du vil? Kanskje bare på grunn av det er sommer og fin vær? Det er mange klassiske gaver som de aller fleste av oss liker. For hvem blir ikke glad for en duftklassiker, et luksuriøst hudpleiekit eller luksusen ved å velge gaven helt selv med et gavekort?

Gave til konfirmanten

Se flere

Konfirmasjonsgaven skal være en fin gave å gi bort som en fin palett eller en lukseriøs leppestift? Kanskje skal konfirmanten ut å reise? Da er et reisekit både praktisk og morsomt!

Bursdagsgave

Kjøp her

Viktigste når du velger ut bursdagsgave er uansett hvem gaven er til, er at den er personlig. Gaven skal være til nettopp den personen. Velg derfor noe som gir anledning for å ta vare på seg selv, som for eksempel en lukseriøs krem, ansiktsmaske, et eksklusivt kroppsprodukt eller et herlig badeskum.

Gave til verten eller vertinnen

Kjøp her

En gave å ta med når man blir bedt på middag trenger ikke verken å være dyrt eller noe stort. Her er det tanken som teller. Til grillfesten som starter på ettermiddagen er solbeskyttelse en morsom gave, mens en ansiktsmaske passer bra til en sen sommerkveld. Noe som alltid blir tatt godt imot er et duftlys eller en fin håndsåpe.

Bryllupsgave

Kjøp her

Til brudeparet gjelder det å finne en gave som både blir tatt godt imot og kanskje viktigst av alt, noe brudeparet kan dele eller oppleve sammen. Badeskum, matchende ansiktsmasker, eller massageolje er romantiske gaver. I tillegg er et reisekit en fin gave å gi bort hvis paret skal på bryllupsreise.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331