Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

De beste serumene for ansiktet

Et serum for ansiktet er en veldig god investering for huden. De inneholder vanligvis en høyere andel nyttige ingredienser enn en vanlig fuktighetskrem og er ofte sammensatt av mindre molekyler, det betyr at de kan gå enda lenger ned i huden og jobbe dypere enn din vanlige ansiktskrem. Her er bestselgende serum som kan bidra til å forbedre hudens helse fra bunnen av. Legg dem på minnet til neste gang du skal kjøpe et nytt ansiktsserum for et garantert godt kjøp!

Våre beste serum

Ikonisk prisvinner

En klassiker i serumsammenheng og vinner av KICKS Beauty Awards 2021. Estée Lauder Advanced Night Repair ble lansert allerede i 1982 og har siden blitt oppdatert flere ganger, samtidig som forskningslaboratoriene har fortsatt å søke etter enda mer effektive ingredienser og teknologi. Dette serumet er med andre ord basert på flere tiår med forskning og er Estée Lauders mest avanserte ansiktsserum noensinne. Inneholder blant annet antioksidanter og hyaluronsyre og bidrar både til å forebygge skade fra eksterne angrep og redusere aldringstegn. Resultatet er vakker hud som både føles mykere og ser jevnere ut.

Vakrere hud med en mer ungdommelig følelse

Oljebasert og vegansk ansiktsserum som bidrar til å stimulere cellefornyelse, har en forbedrende effekt på hudstrukturen og bidrar til bedre elastisitet. BeautyAct by KICKS 2% RetinolPower Refining Serum inneholder blant annet 2 retinol-komplex og 35 % squalane, det bidrar til å dempe fine linjer og pigmentflekker, beskytter mot ytre angrep og gir fuktighet i dybden. Bisabolol bidrar også til å balansere og berolige huden, samt virker forbedrende på hudens struktur og tone.

Gir fuktighet, fylde og fantastisk glød

Volumgivende og intenst fuktighetsgivende konsentrat, i form av serum. Filorga Hydra-Hyal inneholder fire forskjellige hyaluronsyrer, som virker fuktighetsgivende, utjevnende og volumgivende på huden. I tillegg gir det fantastisk glød og bidrar til å minimere tørrhetsrynker. Resultatet er et ansikt som har fått fuktighet i dybden, føles fyldigere og friskere og med fantastisk glød.

Gir fuktighet og motvirker fine linjer

Et ansiktsserum som passer for alle, men som er et litt ekstra godt kjøp for de som er rundt 30 år eller eldre. Emma S Ageless Serum er et effektivt ansiktsserum med et derivat av vitamin A som påskynder hudens cellefornyelse, hyaluronsyre som virker fuktigbindende og oljeekstraktet Gatuline In-tense som gir næring og forebygger tørre og fine linjer. Resultatet er en gjenfuktet hud.

Tornerosesøvn på flaske

Ansiktsolje som også fungerer som serum og som skal påføres om kvelden. Kiehl's Midnight Recovery inneholder velduftende eterisk lavendelolje, nattlysolje og squalane som sammen styrker hudens fuktighetsbarriere, gir fornyet glød, bedre elastisitet og bidrar til å redusere synlige linjer og rynker. Formelen består av 99,8 % av naturlige ingredienser.

Sitrusfrisk forynger

Anti age-serum med vitamin C som fungerer for alle hudtyper. Ole Henriksen Truth Serum gir huden en foryngende effekt, virker oppstrammende, gir fuktighet og byr på fantastisk glød. Inneholder blant annet True-C Complex, som bekjemper aldringstegn, samt beskyttende antioksidanter, appelsin og ekstrakt fra grønn te. Den oljefrie formelen smelter raskt inn i huden og gir fin glød, samtidig som den lukter utrolig godt og friskt. Huden føles fastere og mer strålende.

Volumgivende favoritt fra Island

Kraftig anti-age-serum for ansiktet og tidligere vinner i KICKS Beauty Awards. Bioeffect EGF Serum gjenoppretter og maksimerer hudens glød, minimerer aldringstegn som fine linjer og rynker, øker hudens volum og virker utjevnende på hudtonen. Dette serumet for ansiktet fornyer, gjenoppliver og gjenoppretter huden, samtidig som den tilføres fuktighet i dybden. Med bare syv ingredienser kommer denne bestselgende favoritten fra Island til å revolusjonere hudpleierutinen – og resultatene dine!

Med naturlige ingredienser

Aldersutfordrende ansiktsserum som gir fine resultater raskt, allerede fra den første uken. Dior Capture Totale Super Potent Serum inneholder både ingredienser av naturlig opprinnelse (91 %) som longoza-blomsten, den klassiske og myteomspunnede ingrediensen hentet fra Diors egne hager. Sammen med ekstra effektiv hyaluronsyre får huden en forbedret kvalitet, en fyldigere og fastere følelse og en fantastisk glød.

Vegansk og balanserende

Vegansk ansiktsserum som både virker beroligende og bidrar til å redusere talgproduksjonen i huden. Skin Treat BHA Anti-Blemish Face Elixir har en forminskende effekt på kviser og rødhet ved hjelp av blant annet BHA-syre og tea tree-olje, mens prebiotika virker balanserende. Svenskprodusert favoritt med 99 % naturlig innhold.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331