Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Blushing Beauty: Rouge er hot i vår

Ikke vær sjenert med rouge i vår! En tydelig rødme er en av sesongens hotteste trender.

Kinnene rødmet på alle verdens catwalks denne sesongen. Chanel lot seg inspirere av 1980-tallet, med modige, neonrosa kinn, og Valentina børstet kirsebærtoner høyt på kinnbena og i tinningene – såkalt drapering, som beautyverdenen begynte å snakke om allerede forrige vår.

Issey Miyake og Rochas tittet enda lengre tilbake i tiden, med dukke-rouge som ledet tankene til både Marie Antoinette og 1940-tallet. Det er med andre ord fritt frem hvor du plasserer rødmen i vår – så lenge den er fremtredende! Hvis du har lyst på den geisha-lignende rødmen som plasseres høyt på kinnbenet, er en cremerouge å foretrekke. Kremkonsistensen gir både glød og farge til kinnbena dine. La også fargen gli inn på øyenlokkene og ut i tinningene. Det grafiske 1980-tallskinnet skaper du lettest med pigmentsterk pudderrouge som du plasserer der du vanligvis legger contouring.

Eplefriske retrokinn blir akkurat like fine med kremede produkter som med pudder. Bare sørg for at fargen er mest intens der kinnene er som rundest. Uansett hvilken stil du velger, må du huske å være sparsommelig med shading og bytte ut contouringpaletten din med et rougekit i vår. Den flotteste rødmen blomstrer klarest uten annen farge på kinnene.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort