Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Påfør rouge: Slik får du naturlig rosenrøde kinn

En fin rouge er prikken over i-en i enhver makeuplook. Og du kan raskt og enkelt skape rosenrøde kinn uten altfor store anstrengelser. Her veileder vi deg trinn for trinn til hvordan du påfører rouge for friske og blussende kinn!

En rosenrød rouge er mange ganger det som gjør din makeuplook komplett, og får den til å se ekstra levende ut. Farge i kinnene er dessuten perfekt når du vil pigge deg selv opp raskt og enkelt. Hva med rosenrød rosa, korallfarget peon eller brunrød mulberry? Når det gjelder rouge finnes det mange fine farger du kan velge mellom. Men det er ikke alltid enkelt å vite hvordan den skal brukes for beste resultat. Her tipser vi om påføringsteknikkene for en naturlig rosenrød look! 

3 ting du må tenke på før du påfører rouge 

Før du begynner å påføre rouge, er det lurt å se over hvilken type rouge du bruker og hva som er de beste redskapene for påføring. Her er noen ting du bør tenke på.  

Velg en fin nyanse 

Når du velger rougenyanse, tenk på om du trives best i varme eller kalde farger. Hvis svaret er varme farger, er ferskenrosa, korallfarget og oransje riktig for deg. Babyrosa, cerise og burgunder er det riktige valget hvis du heller vil ha en kaldere tone på kinnene. Uansett hvilken farge du velger, sørg for å være forsiktig med shading. Den hotteste rosenrøde fargen blomstrer klarest uten annen farge på kinnene.  

 Finn riktig type   

Rouge kommer som mange andre makeupprodukter med ulik konsistens og finish. Den finnes både i krem- og pudderform, og kan også ha ulik dekningsgrad. Så, hva slags rouge passer best for deg? Har du lyst på rødme høyt oppe på kinnbenet, er kremrouge å foretrekke. Den kremete konsistensen gir både glød og farge til kinnbena dine. En mer skulpturell rouge skaper du lettest med pigmentsterk pudderrouge som du legger der du vanligvis legger contouring. Farge mitt på kinnene blir like fint med kremede som pudderaktige produkter. Bare sørg for at fargen er mest intens der kinnene er rundest. Velg også produkt etter hudtypen din. Hvis du har tørr hud, er kremrouge det beste alternativet. For de med fet hudtype er en blanding mellom kremrouge og pudderrouge den beste kombinasjonen. Påfør kremproduktet først, og kost deretter pudderrouge ovenpå.  

Bruk en god sminkekost 

Gode sminkekoster gjør stor forskjell på hvordan resultatet blir når du legger makeup. Og hvis du vil at rougen skal legge seg som en perfekt og naturlig rødme på kinnene, er en rougekost det beste verktøyet. I vår ultimate guide for koster kan du lese om hvilke sminkekoster som tar sminkerutinen din til neste nivå.  

Hvordan skal jeg påføre rouge? Trinn for trinn-guide 

Klar til å begynne å påføre rouge? Her gir vi våre beste tips for et pent og naturlig resultat!

 1. Vær lett på hånden 

For at resultatet skal se naturlig ut, er det viktig å fange opp riktig mengde rouge på kosten. Vær lett på hånden og unngå å trykke kosten ned i produktet. Rist av overflødig rouge fra kosten før du begynner å påføre på kinnene.

 1. Fokuser på kinnene 

Rouge skal påføres på kinnenes fyldigste del, som man pleier å kalle for kinneplet. Smil med hele munnen, og legg mest mengde rouge der kinnene blir bollekinn. Så legger du rouge med feiende bevegelser utover, slik at den tones pent sammen med eventuell bronzer og highlighter.  

 1. Ton ut fargen  

Nesten ferdig! For å gi kinnene en jevn og naturlig blussende look er det viktig å blande ut fargen skikkelig. Bruk en ren kost, som ikke har noe produkt på seg, og bland ut fargen i sirkulære, feiende bevegelser.  

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331