Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Den beste ansiktsmasken som jobber om natten

Natten er den beste tiden av døgnet for å pleie huden. En nattmaske gjør jobben – i dybden – mens du sover, slik at du våkner med strålende hud. Vi forklarer hvordan det virker. Sov godt!

HVA ER EN NATTMASKE? Nattmasken kommer opprinnelig fra K-beauty, den koreanske skjønn-hetstrenden, der den mest omfattende hudpleierutinen blant annet omfatter opptil 17 steg. Ansiktsmasken påføres før du går til sengs, og dermed er uttrykket “skjønnhetssøvn” virkelig på sin plass.

HVORDAN VIRKER DET? Natten er den tiden av døgnet da huden reparerer seg og har aller størst utbytte av hudpleie. Derfor er en nattmaske en genial måte å gi hudplei-erutinen en skikkelig boost på.

HVORFOR TRENGER JEG DEN? Ikke nok med at nattmasken er ekstra effektiv fordi den virker om natten. Den sparer også tid, slik at du kan ta hånd om huden også i travle peri-oder. For hva kan være mer tidseffektivt enn å sove seg til en fuktet hud full av glød? Det er som en drøm, akkurat som det høres ut.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331