Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BeautyAct: De 10 beste produktene

Nå er det ett år siden lanseringen av BeautyAct hos oss på KICKS! Det brede utvalget av hudpleie, makeup og sminkebørster som gjør beautyrutinen din både supereffektiv og kreativ, ble raskt en stor suksess. Her presenteres BeautyActs ti mest populære storselgere – hvilke har du i toalettvesken?

1. HUDPLEIENDE GLOW: Radiant Skin Primer 
Hudpleie står i fokus også i BeautyActs makeup med ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid. Den glødgivende primeren Radiant Skin Primer inneholder niacinamid som gir huden styrke, elastisitet og fuktighet. I tillegg til å gi fantastisk glød, får denne favoritten også din foundation til å sitte lengre.

2. EFFEKTFULL MASCARA: Daring Impact Mascara
BeautyActs bestselgende mascara gir både fantastisk lengde og dramatisk volum takket være fibre. Den er også intenst nattsvart slik at den virkelig setter øynene i fokus.

3. FUKTIGHET TIL ALLE: HydraRepair Melting Cream 
BeautyActs aktive og skånsomme hudpleie, der hvert enkelt produkt er fullt av imponerende ingredienser, har noe for alle. Denne spesielle fuktboostende ansiktskremen passer for alle hudtyper. En blanding av ulike hyaluronsyrer sørger for at fuktbalansen i huden er på topp.

4. SUPERSERUM: 2% RetinolPower Raffinering Serum 
RetinolPower Refining Serum inneholder 2 % retinolkompleks og 35 % skvalen som sammen gjør huden din fastere, jevnere, mykere og gir den mer fuktighet. Det oljebaserte serumet passer for alle hudtyper, og er en storfavoritt blant alle BeautyActs effektive serum.

5. POPULÆR PALETT: Iconic Contour Kit
Iconic Contour Kit inneholder tre matte, høypigmenterte nyanser for contouring og et banana powder for lysnende effekt. Ved første øyekast er det lett å tro at den bare er til konturering og highlighting, men den er like fin til øynene! Den populære paletten kommer i to nyanser, en lysere og en
mørkere.

6. FOR PERFEKT FINISH: Hydra Sheer Loose Setting Powder
Baseproduktene fra BeautyAct kommer i en mengde nyanser og teksturer, slik at du alltid kan matche hudtonen, hudtypen og stilen din. Storfavoritten Hydra Sheer Loose Setting Powder er et ultrafint utjevnende pudder som gir en naturlig matt og jevn hudoverflate, samtidig som det fikserer foundation og gir fuktighet. Det kommer i fire nyanser, samt en transparent variant

7. HELT RENT: ClearComplexion Cleansing Gel
Denne gelrensen gir huden fuktighet ved hjelp av hyaluronsyre samtidig som den vasker bort både urenheter og sminke. Den skånsomme gelen styrker hudbarrieren hver gang du bruker den.

8. PROFF PENSEL:  Slanted Powder Brush
BeautyActs sminkebørster er både enkle å bruke og stilige. Som all hudpleie og sminke fra BeautyAct, er børstene også 100 prosent veganske. Denne vinklede børsten for ansiktet gjør det enkelt å legge rouge, bronzer og konturering.

9. UTJEVNENDE HUDHELT: 2% BHA + 1% Zinc Purifying Toner 
Er du på jakt etter en ny hudhelt til badesromsskapet, har BeautyAct garantert det du leter etter. Denne toneren med eksfolierende BHA og oljebalanserende sink gjør raskt en forskjell for hud med store porer, og har blitt et must i mange beautyelskeres hudpleierutiner.

10. OPPIGGENDE GODSAKER TIL ØYNENE: RetinolRenew Eye Cream 
At retinol har en foryngende effekt på huden er vitenskapelig bevist. BeautyActs populære øyekrem inneholder et innovativt retionolkompleks som motvirker linjer, mørke ringer og har en oppiggende effekt på huden rundt øynene dine. Tuben har også en applikator med en lett kjølende effekt som føles himmelsk på morgentrøtte øyne.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022