Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi guider deg til hudpleie for moden hud

Eksperttips
Hva skjer med huden når vi vi blir eldre – og hva innebærer egentlig anti-age? KICKS’ hudterapeut Isabella Broed gir deg sine beste tips for å ta vare på moden hud.

Hva skjer med huden når vi blir eldre?
– Når vi blir eldre senkes farten på cellefornyelsen, og tidens gang begynner å synes på huden. Hos de aller fleste føles huden med årene tørrere og mindre fast. Også blodsirkulasjonen blir dårligere etter hvert som årene går, noe som gjør huden tynnere, mindre rosenrød og med større problemermed å reparere seg selv. Blodkar og pigmenteringer kan også bli mer synlige. Også fettproduksjonen, kollagenet og mengden hyaluronsyre minsker, så huden mister sin tidligere fyldighet, blir mindre spenstig og får tørrhetslinjer. Det er individuelt når disse alderstegnene dukker opp – og det er ikke kun genene våre som påvirker hvor fort huden endrer seg. Også solens stråler, for lite søvn, røyking og forurensning fremskynder prosessen.

Hva betyr det egentlig når det står "Anti-age" på produkter? Når bør jeg begynne å bruke anti-aging produkter?
– Begrepet anti-age betyr at produktet på en eller annen måte motvirker alderstegn. Gode ingredienser du bør se etter er hyaluronsyre som hever fuktnivået, forskjellige vitaminer som styrker huden og SPF som beskytter mot solskader og pigmentering. Også forskjellige syrer, som AHA, BHA og PHA, som eksfolierer huden skånsomt er topp for moden hud. Antioksidanter er også ekte helter. De beskytter mot frie radikaler som skader huden og fremskynder aldringen. Mange av disse stoffene, som hyaluronsyre og antioksidanter, kan du bruke på en yngre hud, mens mer aktive anti-age-ingredienser som retinol (en type A-vitamin) bør ventes med til huden er blitt mer moden. En svært aktiv anti-age-rutine på en hud som ennå ikke har alderstegn, kan i verste fall irritere den. I begynnelsen kan også moden hud reagere på sterkere ingredienser, så prøv deg frem, øk bruken gradvis og la huden venne seg til det som skjer.

Hvordan ser den aller beste hudpleien for moden hud ut? 
– Den daglige rutinen for en moden hud ligner den for de aller fleste hudtyper – rens, serum og dag- og nattkrem. Forskjellen er at det er ekstra viktig å velge produkter som arbeider foryngende og refuktende i dybden. Skjem også bort huden din oftere med peeling og ansiktsmasker som arbeider med gløden og som jevner ut hudoverflaten. Det er en god idé å investere i en god øyenkrem som holder de tørre linjene rundt øynene unna. Og glem ikke solbeskyttelsen! Studier viser at solen står for over 80 prosent av hudens aldring.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331