Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Effektfull hudpleie med lag på lag-teknikken

Eksperttips
Få best mulig effekt av hudpleien ved å jobbe med lag på lag, der du påfører og smører favorittene dine i riktig rekkefølge. KICKS veileder deg – lag for lag.

Lag 1: Rens – uvurderlig start

Shop rengjøring

Når huden er renset, blir de andre hudpleieprodukter mer effektive, ettersom huden lettere kan ta opp de pleiende stoffene. Start med et renseprodukt for hudtypen din, og bruk så micellarvann.

Lag 2: Toner – forberedende ingredienser

Shop her

Ansiktsvann, som også kalles toner eller essence, forbereder huden på serum og krem. De inneholder ofte aktive ingredienser, som raskt tas opp av huden mens den fortsatt er lett fuktig etter rensing.

Lag 3: Serum – effektivt i dybden

Shop her

Av alle produktene i hudpleierutinen er serum det som gir mest effekt. Det har høyere konsentrasjon av aktive stoffer enn krem og inneholder ingredienser med liten molekylstørrelse, noe som betyr at de virker dypere nede i huden. Masser inn serumet en stund og la det gå inn i huden før du går videre til neste steg.

Lag 4: Krem – beskytter og reparerer

Shop dagkrem

Mens serum gjør en forskjell i dybden, holder kremen huden beskyttet på overflaten. La dagkremen synke inn noen minutter før du begynner på neste lag.

Lag : Solkrem – den beste antiagebeskyttelsen

Shop her

Når de fire første lagene er ferdige, er det tid for det siste og kanskje viktigste steget –solkrem. Det å bruke solfaktor er absolutt det beste du kan gjøre for å hindre at huden eldes for tidlig.

Lag 6: Ansiktsspray – for påfylling

Shop her

Hold fuktighetsnivået i huden på topp i løpet av dagen med ansiktsspray. Ha en spray i håndvesken, eller sett en ved siden av jobb-PC-en! Vil du ha mest mulig fuktighet i rutinen, kan du spraye litt ansiktsspray mellom hvert lag. Det aktiverer de fuktbindende ingrediensene i de andre produktene.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort