Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Ansikt

70 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Ansiktet er en av kroppens mest utsatte deler når det gjelder eksponering for solens UV-stråling. Derfor er det viktig at man beskytter seg med en god solkrem som er spesielt tilpasset ansiktet. 

Solen er den største årsaken til rynker og derfor er det også viktig å beskytte ansiktet med solkrem hver dag. 

Er du ute i sterk sol, anbefaler vi at du bruker en caps, solhatt eller noe annet som beskytter hodet i tillegg til solkrem gjennom den tiden midt på dagen når solen står på sitt høyeste. Det er viktig å smøre inn ører og nese nøye, siden det er lett å bli brent. 

Solfaktoren som står på pakken, forteller deg hvor lenge du kan oppholde deg i solen uten at huden blir brent. Hvis du likevel blir brent slik at huden blir rød, er det viktig at du unngår solen og lar huden leges. Det finnes også solprodukter som kan lindre solbrenthet og gjøre huden frisk raskere.

Hos KICKS har vi solkrem for ansiktet med ulik SPF fra merker som Dior, Elizabeth Arden, Biotherm, La Mer, Sensai med flere. 

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331