Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml

Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml

Clinique

Mild makeupfjerner som fjerner selv den mest holdbare makeup. Den kompakte balm transformeres til en silkemyk, lett olje ved påføring.
295 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Elisabeth | 19-01-2019
Beste kjøpet på lenge. Dette produktet gjør alt det skal og litt til. Bruker det hver morgen som en del av rense rutinen. Fått merkbart finere hud på kort tid. Bruker den igjen på kvelden om jeg har brukt sminke. Aøt bare smelter bort.
Maren | 24-12-2018
Helt fantastisk! Fikk denne til jul og prøvde den i kveld. Den tok av all sminken (full cover foundation og lim rester etter løsvipper) raskt og effektivt! Huden min føltes ren og glatt ut etterpå. En liten mengde gjorde det du normalt trenger 2-3 sminkevipes til :)
Karin | 22-12-2018
Denne sminkefjerneren er helt super da den fjerner all make-up, også øyesminke raskt og effektivt. Jeg har normal, moden hud og jeg bruker Cliniques 3-trinns system etterpå. Kommer aldri til å slutte med det.

Mer Informasjon

Mild makeupfjerner som fjerner selv den mest holdbare makeup. Den kompakte balm transformeres til en silkemyk, lett olje ved påføring. Oppløser effektivt både ansikts- og øyemakeup, fett og smuss.Uten å gjøre huden fet eller tørke ut huden.
Masser Cleansing Balm på tørr hud med fingerspissene.
Påfør varmt vann og fortsett å massere for å løse opp makeuppen.
Skyll av med varmt vann og fortsett med 3-Trinnssystemet
Volum:125 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331