Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml

Take The Day Off Cleansing Balm 125 ml

Clinique

Mild makeupfjerner som fjerner selv den mest holdbare makeup. Den kompakte balm transformeres til en silkemyk, lett olje ved påføring.
295 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Emilie | 18-07-2019
Must have! Jeg foretrekker å fjerne øyesminke med egen øyesminke fjerner, men man trenger ikke for denne tar alt. Huden kjennes heller ikke tørr ut etterpå. Er på min tredje krukke.
Jelena | 13-05-2019
Har sluttet å kjøpe våtservietter etter at jeg oppdaget denne - den fjerner all sminke skånsomt, og huden føles fantastisk etterpå! Passer også helt perfekt til min hud.
Victoria | 13-05-2019
Elsker denne. Fjerner all sminke og er drøy i bruk. Smelter med en gang jeg tar den på fingrene og masserer den inn i ansiktet. Eneste er at jeg får en slags film over øynene, men det forsvinner raskt, og gjør meg ingenting. Anbefaler denne på det sterkeste.

Mer Informasjon

Mild makeupfjerner som fjerner selv den mest holdbare makeup. Den kompakte balm transformeres til en silkemyk, lett olje ved påføring. Oppløser effektivt både ansikts- og øyemakeup, fett og smuss.Uten å gjøre huden fet eller tørke ut huden.
Masser Cleansing Balm på tørr hud med fingerspissene.
Påfør varmt vann og fortsett å massere for å løse opp makeuppen.
Skyll av med varmt vann og fortsett med 3-Trinnssystemet
Volum:125 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331