Sånn får du påskenegler med prikker i pastell - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Sånn får du påskenegler med prikker i pastell

Lyst på en leken og vårlig manikyr? Rundt påske pleier pastellene å kommer frem som hvitveisen på bakken – Her viser vi deg hvordan du raskt og enkelt får fine påskenegler som bringer tankene til små påskeegg.
Del

Påskenegler på 5 minutter

Til denne manikyren har vi brukt tre nyanser fra Atelier Rouges nye bryllupskolleksjon Say I Do 2024 Collection – og et smart hack med hårnål!
Slik gjør du:

TRINN 1:
Påfør en neglelakk i valgfri pastellnyanse på rene og tørre negler. Lakk hele neglen med ett eller to lag, avhengig av hvor dekkende du vil at resultatet skal bli.Vi har brukt Atelier Rouge Bridesmaids, som har en klassisk lyserosa nyanse.

TRINN 2:
Vent til neglelakken har tørket skikkelig på neglene før du fortsetter med neste pastellnyanse. Bruk den runde kanten på en vanlig hårnål, dypp den i neglelakken og trykk deretter forsiktig på neglen for å lage runde prikker. Jo mer lakk, jo større prikk, så start forsiktig – det er lettere å bygge på enn å fjerne. Gjenta på annenhver negl.
Vi har brukt den babyblå nyansen Atelier Rouge Something Blue.

TRINN 3:
Nå bytter du farge igjen, før du fortsetter på samme måte på resten av neglene. Bruk en ny hårnål slik at du unngår at fargene blandes. Men vær forsiktig så du ikke kommer borti de våte flekkene med et uhell. Tada! Nå har du påskenegler med søte prikker i tre ulike pasteller som passer til alle vårens fester! Avslutt gjerne med en topplakk for lengre holdbarhet!
Vi har brukt Atelier Rouge Maid Of Honor, som har en vårlig lysegrønn nyanse.

Oppdag Say I Do Collection

Del
Karin Widén, Skjønnhetsredaktør

Karin er en av KICKS sine skjønnhetseksperter og skriver våre inspirasjonsartikler og guider til de beste produktene.

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024