Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Vakkert solkysset i 5 trinn

Den sikreste og raskeste brunfargen fikser du med selvbruning! KICKS fortellerdeg hvordan du fikser gyllen tone som er like vakker som holdbar i fem trinn.

1. Exsfoliering

Shop her

Ren hud gir en jevnere og mer holdbar juksefarge. Rengjør i dybden med peeling, som både renser bort døde hudceller og tryller bort overflatetørrhet

2. Fukt

Shop her

Tilfør fuktighet før du bruker selvbruning, for å få en så fin farge som mulig. Ellers blir resultatet lett flekkete på tørre partier, som albuer og nesevinger. Når huden din er jevn og myk, kommer hudtonen også til å bli det.

Selvbruning

Shop her

Smør eller spray selvbruning direkte på huden etter fuktighetskrem og bodylotion. Velg produkt etter hudtype, og hva som er lettest for deg å bruke. Ekspressprodukter gir ferdig farge på kort tid, mens produkter som virker gradvis gir en mer diskret tone over tid

Tantouring

Shop her

Gi fargen dybde og form ansiktet ditt med selvbruning. Med såkalt tantouring legger du produktet der du ellers ville jobbet med contouring. Bruk en sminkepensel med syntetisk bust til påføring.

5. Glow

Shop her

Fremhev  den gylne hudtonen ytterligere med skimmer på ansikt og kropp. Maksimer gløden på de høyeste punktene som kinnben, kragebein og skuldre.

Beauty tester

Finn rett selvbruning
Get your bronze on

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331