Hva er graphic liner? KICKS guider deg! - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på bestselgende makeup! Gjelder til og med søndag. Se alle produkter her!

Hva er graphic liner? KICKS guider deg!

Skarpe linjer, tøffe nyanser og fantasifulle, grafiske design. Med over 5 millioner visninger på TikTok under emneknagger som #graphicliner og #graphiclinertutorial, er grafisk eyeliner en av årets store beautytrender. Slik får du den grafiske looken med fargesterk eyeliner!
1
Del

Sånn får du looken steg for steg

Steg 1

Begynn med å legge en fin linje på øvre øyelokk. For lettere påføring av eyelineren kan du glatte ut øyenlokket ved å dra huden i øyenkroken forsiktig med fingrene. Linjen trenger ikke å være tynn og perfekt, den kan med fordel være litt tykkere.

Steg 2

Deretter er det selve vingen som står for tur! Begynn med å dra en linje ut fra ytre øyenkrok og opp mot øyenbrynet. Hvis du er nybegynner, kan du lage prikker for å markere linjen før du tegner selve vingen. Husk at den skal være en forlengelse av nedre vippekant.

Steg 3

Når du har tegnet ønsket vinge, kan du tegne en liten prikk midt på nedre vippekant. Trekk deretter enda en linje under halve øyet og bort til vingen. For å skape mer dybde og forsterke looken kan du legge til en mørkere brun-nyanse på øyenlokket. Vil du at øynene skal poppe litt ekstra, kan du i stedet legge en lysere, metallic-skygge over hele øyenlokket og i øyekroken. Avslutt med mascara.

Få looken!

1
Del
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024