Trinn for trinn: Contouring av nesen – KICKS - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Trinn for trinn: Slik gjør du contouring av nesen

Er du nysgjerrig på contouring, sminketrenden som virkelig slo gjennom med drahjelp fra Kardashian-søstrene? Ved hjelp av ulike makeupnyanser kan du midlertidig trylle frem en nese som både føles smalere og nettere. KICKS viser vei til hvordan du enkelt kan gjøre contouring av nesen, trinn for trinn!
6
Del

Hva er egentlig contouring?

Contouring er en sminketeknikk som går ut på å påføre sminke i ulike nyanser på forskjellige steder på huden, for å kunne trylle frem et midlertidig inntrykk av et mer definert og skulpturert utseende. Det er vanligst å bruke contouring på ansiktet for eksempel for å sminke og skulpturere frem mer definerte kinnben eller kjevelinje, men teknikken kan også brukes på for eksempel kragebenet. Contouring gir ansiktet (og kroppen) et mer utmeislet og skulpturert utseende, og du kan bruke teknikken både til å fremheve eller midlertidig endre utseendet ditt. Det mest kompliserte området for contouring sies å være nesen. Her gjelder det å være litt ekstra lett på hånden for å skape en nese som ser naturlig nettere ut, ikke gi inntrykk av en nese som nettopp har fått en dose contouring.

Hvilke produkter skal jeg bruke når jeg gjør contouring?

Du kan velge om du vil jobbe med pudderbasert makeup eller mer kremede varianter. Det som er viktig å huske er at de aktuelle produktene må gi en matt effekt. Hvis du for eksempel vil bruke et bronsepudder, er det viktig at du bruker en variant som ikke inneholder glødgivende ingredienser eller glitterkorn. Sminkeprodukter det er vanlig å bruke i contouring er for eksempel kremede foundations i stiftformat, kremet eller pudderbasert bronsepudder, flytende concealere og ansiktspudder som er et eller to steg mørkere enn din naturlige hudnyanse. Å bruke brynskygger som går i mer gråskiftende nyanser er også et hett tips, da de på grunn av nyansen skal gi ett litt ekstra naturlig resultat. Profftips 1? Velg nyanser som føles så naturlige på hudtonen din som mulig. Profftips 2? Bruk forskjellige sminkesvamper eller sminkekoster når du påfører de forskjellige produktene, og sørg for at du blender dem skikkelig inn i huden, slik at resultatet blir så naturlig og sømløst som mulig. Bruk gjerne en ren sminkesvamp eller en blending brush når du blender og duser nyansene inn i hverandre.

Slik gjør du contouring av nesen i 3 enkle trinn

Det beste trikset til en perfekt contouring av nesen? Blend, blend og blend.

Trinn 1: Start med neseryggen

Påfør et kremet eller pudderbasert sminkeprodukt, for eksempel et presset eller kremet bronsepudder, langs hver side av neseryggen. Ikke glem at effekten må være matt, ikke glødgivende. Formålet med teknikken er å gi inntrykk av en smalere og lettere neserygg. Jobb vertikalt og lag heller små prikker i stedet for lange striper langs hver side av neseryggen, da får du et mer naturlig resultat. Hvor langt opp på neseryggen skal prikkene gå? Tommelfingerregelen er at jo nærmere du kommer øyenbrynene, jo mer utmeislet blir resultatet.

Trinn 2: Blend sammen for et naturlig resultat

Når du har påført en serie med prikker vertikalt langs begge sider av neseryggen, er det på tide å blende dem sammen. Jobb vertikalt, og sørg for at du virkelig jobber sminkeproduktet inn i huden, slik at det ikke oppstår noen harde linjer eller kanter. Vær nøye med begge sider av neseryggen. Bruk gjerne en sminkesvamp eller en blending brush, avhengig av hvilken konsistens du har valgt å jobbe med.

Trinn 3: Ikke glem nesetippen

Hvis du vil gi nesetippen en mer skulpturert følelse, kan du legge til litt contouring her også. Dutt forsiktig på nesetuppen, og pass på at det ikke oppstår noen linjer eller skarpe kanter. Du bør heller ikke jobbe med sminkenyanser som går i varme toner, da de kan gi inntrykk av en rød og forkjølet nese. Da er farger som går mer i gråtoner et betydelig bedre valg. Avslutt med å påføre et transparent pudder over hele nesen, for å gi et mer velblendet og naturlig resultat.

6
Del

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024