Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Slik lykkes du med contouring av leppene

Hvis du vil ha midlertidig fyldigere lepper, er contouring et godt og enkelt triks. Følg med på KICKS' store trinn-for-trinn-guide for hvordan du lykkes med contouring av leppene dine!

Hva er contouring? 

Contouring er en makeupteknikk (og sminketrend!) som går ut på å forbedre eller forminske og fremheve eller skjule visse deler av ansiktet med hjelp av nyanser som er mørkere eller lysere enn din naturlige tone. Ved å eksperimentere med lys og skygge, kan du få frem helt nye ansiktskonturer, som navnet contouring tilsier. Du kan legge en contouring med pudderbaserte og krembaserte makeupprodukter som foundation, bronsepudder, highlighter eller øyenskygger, disse påføres på ansiktet og blandes ut ved hjelp av sminkepensler eller makeupkoster. 
 
Hva betyr contouring lips?

Akkurat som med “vanlig” contouring i ansiktet kan du også bruke mørke og lyse nyanser til å midlertidig trylle frem en ny form på leppene. Ved hjelp av leppeprodukter kan du enkelt legge til både dimensjon og definisjon på leppene, og dermed skape en illusjon av en litt fyldigere trutmunn. Trikset? Ved å bruke en mørkere nyanse rundt leppene og en lysere tone midt på munnen, blir effekten at leppene ser fyldigere ut. Alt du trenger for å lykkes med en contouring av leppene er foundation, leppeblyant, leppestift, lipgloss, highlighter og concealer. Klar, ferdig, trutmunn! 

Trinn for trinn: Slik lager du en contouring lip! 

Start alltid med rene, myke lepper som har fått godt med fuktighet. Hvis munnen føles tørr og flassende, kan du peele den skånsomt med en leppeeksfoliering eller et mykt frottehåndkle. Følg deretter opp med litt ufarget leppebalsam.  

Trinn 1: Begynn med å påføre foundation over leppene med en sminkepensel eller en makeupsvamp. Det gir munnen en jevn tone og skaper et godt utgangspunkt for at leppeproduktene fester bedre og dermed holder lenger.  
 
Trinn 2: Med en leppeblyant tegner du et kryss i amorbuen og ned mot midten av overleppen. Da får amorbuen din en mer definert og vakrere form. Leppeblyanten skal være litt mørkere enn din naturlige leppefarge. Fyll deretter ut konturene av leppene dine med samme leppeblyant. Hold deg gjerne så nær din naturlige leppelinje som mulig (eller like utenfor) og sørg for at formen er jevn og føles symmetrisk.  

Trinn 3: Sørg for at den ytre linjen på overleppen møter den ytre linjen på underleppen, både på høyre og venstre side. Hele munnen skal altså være innrammet av leppeblyanten. Dus deretter ut med leppeblyanten mot midten av leppene dine. Fargen skal føles mindre og mindre intens, jo nærmere midten av munnen du kommer. La en liten del av leppen være helt uten farge. Gjør det samme på overleppen som på underleppen.

Trinn 4: Fyll deretter ut hele leppene med en leppestift som er litt mørkere, men som matcher fargen og tonen på de naturlige leppene dine.  

Trinn 5: Tid for leppestift nummer to, som er litt lysere enn leppeblyanten og leppestift nummer én, men som likevel smelter fint inn med de andre nyansene. Dutt eller trykk leppestift nummer to lett inn i midten av leppene, både der du rundet av med leppeblyanten og der munnen er helt uten farge. Dus deretter ut for å skape en midlertidig illusjon av fylde. Hvis du vil, kan du bytte ut den lysere leppestiften med en ufarget lipgloss som ikke har en altfor klissete effekt.  

Trinn 6: Påfør litt highlighter over amorbuen, for å gi den ytterligere dybde og mer definisjon. Avslutt med en dose concealer under underleppen. Velg gjerne en kremet variant som er litt mørkere enn hudtonen din og påfør gjerne med en tynn sminkepensel. Det vil også få underleppen til å se fyldigere ut.  

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331