5 måter å få glansfullt hår på - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Kvinne med mørkt glansfullt hår

Hvordan får man glansfullt hår?

Det er mange ting som påvirker helsen til håret. Årstid, mengden stress og hvilken hårrutine du har, er tre av de største synderne til at håret til tider kan føles tørt og livløst. Drømmer du om sterkt, sunt og glansfullt hår? Vår ekspert Hannah gir sine fem beste tips for å gjøre håret sterkere og mer glansfullt.
1
Del

Få glansfullt hår – 5 eksperttips

Selvfølgelig kan det ta litt tid å bryte gamle rutiner, men noen ganger er det små justeringer som gjør stor forskjell. Her får du fem eksperttriks som redder håret – både på lang og kort sikt.

1. Klipp håret regelmessig

 Å klippe tuppene jevnlig er det beste du kan gjøre for håret. Hår med flisete tupper eller som er skadet oppleves som livløst og krusete – og hårstråene kan i verste fall knekke. Hvis du går til frisøren regelmessig, gir du håret en sjanse til å vokse seg sterkere og sunnere – og også bli mer glansfullt.

2. Ikke vask det for ofte

 Liker du også å vaske håret med en gang det føles skittent eller uregjerlig? Du er ikke alene. Men det mange kanskje ikke vet er at for mye hårvask kan gjøre mer skade enn nytte. Det kan forstyrre den naturlige oljen som finnes i håret. Når du vasker håret, bør du sørge for å bruke hårpleie som passer til hårtypen din, og avslutt med å skylle håret i kaldt vann. Det lukker skjellaget på hårstråene, og kan gi mer glansfullt hår.

 3. Gi hodebunnen mer kjærlighet

På samme måte som du smører inn huden, er tilføring av fuktighet til hodebunnen viktig – og det gjør du ved å for eksempel bruke et hårserum. Da kommer hodebunnen i balanse og du øker sjansene for å få et glansfullt og sunt hår. Har du noen ekstra minutter til overs? Masser hodebunnen med en scalp brush, det får i gang blodsirkulasjonen og kan booste den naturlige hårveksten.

4. Velg riktige hårprodukter

 Det er alltid lurt å bruke pleiende hårprodukter – selv om du ikke opplever håret som ekstremt tørt. Sjampo, balsam og hårkur tilfører fuktighet i dybden mens hårolje gir pleie, glansfullhet og motvirker kurs umiddelbart. Gi håret ditt en skikkelig fuktighetsboost ved å bruke rikelig med olje før du legger deg, du kommer til å merke forskjell allerede neste dag.

5. Behandle håret bra

Varme stylingverktøy, børsting av håret når det er vått, eller å alltid ha hestehalen på samme sted – det er en del ting du kanskje gjør uten å tenke på det. Men disse små rutinene faktisk kan faktisk spille stor rolle for helsen til håret. Varme tørker ut håret, det kan føre til at glansen forsvinner. Børsting av håret når det er vått er ikke bra i det hele tatt, da er nemlig håret på sitt skjøreste. Hvorfor er det ikke lurt å ha hestehalen på samme sted? Strikkens plassering sliter på hårlengdene, det kan i verste fall føre til at håret knekker.

Våre bestselgende hårprodukter akkurat nå

1
Del
Hannah Bergroth, Skjønnhetsredaktør

Hannah er en av KICKS sine skjønnhetseksperter og skriver våre inspirasjonsartikler og guider til de beste produktene. Hannah er også stylist og kreativ redaktør og har mange års erfaring med å lage innhold til ulike magasiner og digitale kanaler. Hannah har også jobbet som frisør og er en dedikert hårnerd.

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024