Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Chocolate glazed donut nails: Slik legger du Hailey Biebers nyeste trendmanikyr

Hailey Biebers manikyr glazed donut nails har tatt oss med storm. Nå har hun oppgradert manikyren til en enda hottere variant – chocolate glazed donut nails! KICKS viser deg hvordan du kan legge høstens hotteste manikyr helt selv.

Hva er chocolate glazed donut nails?

I likhet med forløperen glazed donut nails, som Hailey Bieber hadde på The Met-gallaen i vår og som tok av i sosiale medier, er den nye trendmanikyren chocolate glazed donut nails en perlemorsskimrende manikyr som skal føre tankene til glinsende og glaserte donuts – nærmere bestemt sjokoladedonuts. Nam! KICKS viser deg hvordan du enkelt legger en manikyr med chocolate glazed donut nails selv. Alt du trenger er to fargematchende neglelakker med ulik finish og en topplakk. Følg med!

Start med rene og beskyttede negler

En chocolate glazed donut nails-manikyr blir enda bedre og penere hvis du er nøye med grunnlaget og gir neglene dine en god base. Derfor bør du sørge for at neglene er rene fra smuss og gamle neglelakkrester. Start med å fjerne gammel lakk med neglelakkfjerner, og vask deretter neglene med lunkent vann og såpe. Form neglene til ønsket form med en neglefil.

Tid for å lage chocolate glazed donut nails!

Her viser vi noen forskjellige varianter av den populære manikyren chocolate glazed donut nails. Alt du trenger er brune eller mørkerøde nyanser som matcher hverandre i fargen, både i en variant som ikke er perlemorskimrende og en variant som er perlemorsskimrende.

● Start med å lakke neglene med neglelakken som ikke er perlemorskimrende. La tørke. Legg deretter den skimrende neglelakken oppå. La tørke igjen, helst i minst tre minutter.

● Gjenta på hver negl, og la tørke skikkelig. Perfekt! Nå er neglene dine klare for blank topplakk, den gir ekstra glans og bidrar til at dine chocolate glazed donut nails holder enda lengre.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331