Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

5 tips for å redde hår skadet av bleking

Tørt, svekket og livløst – er det slik du opplever håret ditt akkurat nå? Det kan være tegn på at håret har blitt skadet etter gjentatt bleking hjemme eller hos frisør. Men fortvil ikke, redningen er nær! Her tipser vi om produktene du kan bruke for å reparere lengder skadet av bleking.

Hvis du vil ha en fin sølvblond manke eller lyse striper som frisker opp hårfargen, er bleking den beste metoden. Som regel tåler håret noen kjemiske behandlinger hos frisør, eller en hjemmebleking, uten å ta altfor stor skade. Men når du bleker håret regelmessig, kan håret virkelig bli utmattet. Det kan føre til et svekket, tørt hår som har mistet sin naturlige glans og føyelighet. Kjemiske behandlinger som f.eks. bleking bryter nemlig ned proteinene i håret for å kunne gjøre det lysere. Når hårstrået er blitt bleket, er det derfor ikke bare lysere – men også svakere. Her tipser vi om hårproduktene som gjør håret friskt igjen, og hva du kan gjøre for å fremme hårhelsen.

Balsam myker opp tørre tupper

Balsam er et uunnværlig produkt når det gjelder å pleie håret – og ingen hårrutine er komplett uten balsam. En fuktighetsgivende balsam er alfa og omega for å hjelpe ditt skadde hår å bli friskt igjen. Det er viktig å bruke en balsam som tilfører rikelig med fuktighet for å myke opp sprø tupper. Bruk en balsam med styrkende ingredienser som i tillegg til å gjøre håret mykt, også behandler flisete tupper.

Hårmaske gir lengdene fuktighet i dybden

Fuktighet er nøkkelen til et friskt og føyelig hår – og det er spesielt viktig å tilføre fuktighet etter en kjemisk behandling. Blekemiddel gjør nemlig håret mer porøst, noe som gjør at det blir ekstremt tørt. Den beste løsningen er derfor å legge til en proff hårmaske i rutinen. Hårmasken vil tilføre rikelig med fuktighet til tørre lengder, noe som gjør at håret får tilbake sin tidligere glans. Du kan bruke enten en hårmaske som skylles ut, etter at du har brukt sjampo og balsam, eller et leave in-produkt som får virke i lengre tid.

Mykgjørende hårolje gir en ekstra fuktighetsboost

Hvis du opplever at håret ditt trenger en ekstra fuktighetsboost, kan en hårolje gjøre håret ekstra mykt. En hårolje reduserer dessuten krus, som er et vanlig problem etter bleking. Hårolje passer best til å smøre inn lengdene med. Pass på å bruke en fargeløs olje som ikke gir håret en gulaktig nyanse (med mindre det er det du er ute etter).

Proteninbehandling reparerer hår skadet av bleking

Når du bleker håret, ødelegges bindingene som gjør at hårstrået holder sammen. Det resulterer i flisete tupper. Dessuten gjør det at håret føles tørrere og skjørere. Et hår skadet av bleking er derfor i stort behov av reparerende hårprodukter. En proteinbehandling hjelper håret med å gjenvinne styrken og reparerer skadene i håret. Du kan også investere i en protiensjampo for å berike hverdagsrutinen med et reparerende produkt.

Skånsom styling motvirker slitasje

Hvis du styler håret ofte, kan det være lurt å la håret hvile hvis du har utsatt det for mye slitasje. Hvis du likevel ikke kan la være, er det lurt å investere i en effektiv varmebeskyttelse. I tillegg til å beskytte håret mot varme stylingverktøy, kan det også lønne seg å investere i skånsomme hårstrikker. Silke-scrunchies er en fin håraccessoir samtidig som de er skånsomme mot håret.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331