Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Sommerens hotteste frisyrer

Sommerens fester byr på mange anledninger til å fikse håret litt ekstra. KICKS guider deg til de aller mest trendy lookene som du enkelt kan style selv.

Mermaid hair

Shop her

SOMMERENS VAKRESTE BØLGER er inspirert av havfruer med glansfullt hår med tydelig midtskill og tydelige former i lengdene. Forbered håret ditt med et glansgivende produkt i fuktig hår, og føn det glatt. Deretter styler du bølger fra ørene og ned med en liten krølltang som du holder horisontalt, eller fletter stramme fletter som du føner med hårføner før du børster dem ut for å skape bølger. Avslutt med så mye glansspray eller glansserum du vil, havfruefrisyren blir like fin som wet look.

Partyfin raskt

Shop her

AKKURAT NÅ er den klassiske høye hestehalen ekstra trendy – og veldig enkel å gjøre festfin. Denne sesongen skal hestehalen være så glansfull og velpleid som overhodet mulig. Start med å greie håret glatt bakover. Bruk en glansfull voks eller gel hvis håret ditt har mye tekstur, og et lettere glansprodukt hvis hårstråene dine er tynnere. Fest håret høyt, og bind et hårbånd eller snurr en hårlokk rundt hårstrikken. Til slutt gir du hestehalen glans med et produkt som fremhever krøllene dine eller glatter ut hårlengdene.

Glansfulle flettedetaljer

Shop her

FLETTER ER EN AV de mest trendy måtene å style håret ditt på akkurat nå. Sommeren 2022 er det blanke og pene fletter som gjelder. Style enkle fletter som fine detaljer i håret, eller pakk hele håret inn i tette innbakte fletter. Trikset for å få flettene skikkelig blanke og jevne, er å bruke hårolje eller stylingkrem på fingrene når du fletter. Det demper alt kurs og gir glød.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331