Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Proffenes beste tips for en perfekt basemakeup

KICKS sine makeupartister gir deg sine smarte proffknep som gjør makeupbasen enda finere.

Skreddersydd nyanse

«Jeg blander selv min perfekte foundation gjennom året. Jeg tar utgangspunkt i min favoritt fra Anastasia, som gir mediumdekkende glød. Den har jeg i vinternyansen, når huden min har behov for mer dekning. Når sommeren kommer og jeg blir litt brunere, blander jeg den med en flytende bronzer slik at den gradvis blir mer solkysset og mindre dekkende.»

ÅSA, Makeupartist KICKS hovedkontor

Naturlig glød

«Mitt beste tips hvis du vil ha fin naturlig glød og en litt lettere base, er å blande litt primerolje i din foundation. Jeg bruker gjerne CC Cream fra IT Cosmetics, som gir fantastisk finish og er lett å variere i dekning.»

– EMMIE, Skjønnhetsekspert KICKS Helsingborg

Maksimal glød

«En highlighter er et must for meg i makeupkitet. Det gir en så utrolig fin glød! Når jeg vil ha ekstra intens glød, sprayer jeg settingspray på makeuppenselen før jeg påfører highlighter. Min absolutte favoritt er Anastasias Iced Out, som jeg synes er fin på alle hudtoner.»

– SIBEL, Makeupartist KICKS Varberg

Fuktet glow

«Når huden min føles tørr, elsker jeg å legge et tynt lag av BeautyActs Face Gloss under foundation, spesielt rundt nesevingene og på kinnene. Det gjør at basen min ser fuktet og glowy ut hele dagen! Min beste foundation for tørr hud er Hydra Rescue Foundation.»
– WILMA, Makeupartist KICKS Växjö

Les mer

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online
Få din bestilling levert direkte hjem til døren
Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331