Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Guide til den beste hårpleien for krøllete hår

For krøllete hår, er krus og tørre floker aldri langt borte. Men! Med riktige produkter og litt ekstra omtanke er det lett å få krøllete hår til å føles og se så bra ut som mulig. KICKS guider deg til de beste produktene (og tipsene!) når det gjelder sjampo, balsam, hårolje og hårkur for krøllete hår. Bli med!

Hvilken sjampo og balsam er best for krøllete hår?

Store krøller, krusete krøller eller stive bølger ... Uansett tekstur er krøllete hår vanligvis ekstra tørt og har derfor stort behov for fuktighetsgivende produkter for å føles mykt og føyelig. Invester i fuktighetsgivende sjampo og balsam, helst de som er spesielt utviklet for krøllete hår. En fuktighetsgivende leave-in-balsam er også et godt kjøp, fordi den gir ekstra fuktighet og motvirker tørre og krusete krøller. Hvis du vil, kan du også bruke krusdempende hårpleieprodukter i hårpleierutinen din, for eksempel stylingkremer, fordi de hjelper krøllene å holde en myk og fin form. Ingredienser du skal se etter er for eksempel kokosolje, jojobaolje, sheasmør, panthenol og ulike planteekstrakter. Psst! Fordi varmt vann har en uttørkende effekt på håret, kan du prøve å vaske håret med litt kaldere vann.

Hvilken hårkur er best for krøllete hår? 

Det finnes to ulike typer hårkurer, eller hårmasker som de også kan kalles. Proteinbaserte hårmasker som er ment å styrke skadet hår og fuktighetsbaserte hårmasker som skal gi fuktighet i dybden. For det krøllete håret er fuktighetsgivende kurer vanligvis det beste valget. Ikke bare gir de fuktighet til krøllene, de bidrar også til å sortere ut floker og motvirke krus. Bruk fuktighetsgivende hårkur regelmessig, gjerne en gang i uken. Hvis du har tykt, grovt eller ekstra tørt hår, kan du prøve å øke doseringen til to ganger i uken. For best effekt, bruk hårmasken i vått og nyvasket hår, og la den virke ifølge instruksjonene på emballasjen. Hvis du vil booste hårmasken enda mer, pakk håret inn i et varmt, fuktig håndkle mens kuren virker.  

Hvilken hårmousse er best for krøllete hår? 

Hvis du har krøllete hår, er en hårmousse en gitt ingrediens i hårpleierutinen din. Den fremhever krøllene og hjelper dem å opprettholde sin fine form, samtidig som den motvirker krus. Velg en mousse som er spesielt utviklet for krøllete hår og/eller har fuktighetsgivende egenskaper. Påfør i vått hår, masser og fordel jevnt over hodet og klem deretter frem krøllene med fingrene. 

Hvilken hårolje er best for krøllete hår? 

En hårolje kan både gi fuktighet og glans til håret, motvirke splittede hårtupper, dempe krus og by på varmebeskyttelse. For å nevne noe! Det krøllete håret trives utmerket med hårolje, fordi den har en direkte glansgivende og mykgjørende effekt, gjør det enklere å greie ut floker og både hjelper krøllene å holde formen og fremhever dem på en vakker måte. En hårolje kan vanligvis påføres både i tørt og vått hår, les alltid og følg instruksjonene på baksiden av emballasjen. I det tørre håret har en hårolje en direkte mykgjørende og glansgivende effekt, mens en hårolje i vått hår gjør at det blir lettere kamme og gre ut floker. Det er også forskjell på olje og olje. Tregtflytende oljer er best egnet for tykke og grovere hår, mens mer lettflytende olje er et godt valg for tynnere hår og hårstrå. Ingredienser å se etter inkluderer arganolje, jojobaolje, mandelolje og kokosolje.  

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331