Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Fet hud? Her er baserutinen for deg

Hvis du har fet hud, vet du sikkert hvilken hudpleierutine og hvilke produkter som passer best for deg. Men er det like selvfølgelig når det gjelder makeuprutinen din? KICKS sin makeupartist Åsa Östergren gir den ultimate guiden til hvordan du som har fet hud maksimerer makeupen - trinn for trinn.

Rutine for deg med fet hud: Longlasting med matt finish

Hvis du vil skape drømmebasen for fet hud, er produkter som balanserer glans og gir en silkematt finish dine must-haves. En rutine som sørger for at makeupen sitter på plass, og som fremhever gløden din i stedet for t-sonen, matcher huden din best.

 • Trinn 1: Oljebalanserende primer

 • Trinn 2: Dekkende matt foundation

 • Trinn 3: Pleiende concealer

 • Trinn 4: Pudder i fast form

 • Trinn 5: Pudderaktig highlighter, bronzer og rouge

Trinn 1: Oljebalanserende primer

Kontroller oljete partier med en matt primer for å gjøre basen holdbar. Ellers løser oljen i huden opp sminkebasen i løpet av dagen eller kvelden, slik at den blir ujevn der du blir blank. Primeren bidrar også til å gjøre huden mindre oljete på sikt. 

Trinn 2: Dekkende matt foundation

Velg en foundation med litt høyere dekning og matt finish som skjuler blussende partier, røde utslett og demper glans samtidig som den sitter veldig lenge. Påfør foundation med en beautyblender eller en tett sminkebørste, det bidrar til å gi en jevn og dekkende overflate.

Trinn 3: Pleiende concealer

Kamufler sinte røde utslett eller arr fra akne i ansiktet ditt med en pleiende concealer med høy dekning og matt finish. En concealer med ingredienser som for eksempel sink eller BHA-syre behandler problemer med overskuddstalg og tette porer samtidig som den gjemmer skjønnhetsflekken.

Trinn 4: Pudder i fast form

Pass på å fiksere makeupbasen med pudder hvis du lett blir blank. Et pudder i fast form gir ofte litt ekstra dekning, og er dessuten enkelt å ta med seg i håndvesken, slik at du kan friske opp finishen når du trenger det i løpet av dagen eller kvelden. Du kan også velge et produkt med poresammentrekkende egenskaper, som gir en jevnere overflate og absorberer olje fra huden. Ta pudder på en svamp og klapp der du lett blir blank før du stryker pudder over hele ansiktet med en pudderbørste for å fiksere sminkebasen så effektivt som mulig.

Trinn 5: Pudderaktig highlighter, bronzer og rouge

Tilsett highlighter i pudderform, det fremhever glød på de riktige stedene uten å fremheve oljete partier i huden. Også rouge og solpudder gjør seg best i pudderform på deg med fetere hud. Se etter produkter som også får porene dine til å se mindre ut, så får du en silkematt finish med akkurat riktig glød.

Les mer

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online
Få din bestilling levert direkte hjem til døren
Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331