Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Elskede Øyepaletter

Øyenskyggepaletten er superstjernen i sminkepungen. KICKS hjelper deg å finne klassikeren som passer perfekt for deg!

COVER SHOT – JORDNÆRE BASEFARGER

Cover Shot Palette fra Smashbox kommer i flere fargekombinasjoner og hylles for sine fantastiske pigmenter. Paletten Matte byr på åtte toner av sand, brunt, svart og beige og er den perfekte blandingen av basefarger. Denne jordnære miksen av matte skygger sørger for både hverdagslooken og en myk partysoting

EYE SHADOW X 9 – RØDRUSTEN PERFEKSJON

Shop MAC

Ni perfekt utvalgte øyenskygger får plass i Eyeshadow x 9, som finnes i fem velkomponerte fargeskalaer. Burgundy Times Nine er en drømmeblanding av rødtonede skygger med både matt og skimrende finish. De rustrøde og burgunder nyansene passer til alle øyefarger, men får grønne og blå øyne til å poppe litt ekstra.

BOSS BABE DOLLY – ROMANTISK SKIMMER

Shop Buxom

Hvis du er glad i romantisk glød og rosa nyanser, er Boss Babe Dolly paletten for deg. Blandingen av gull, brunt og rosa i matte og metalliske toner gjør det lett å skape en myk look – og fargene er akkurat like fine på øyne som på kinn. Dessuten har de høypigmenterte skyggene innebygd primer, slik at de sitter riktig godt.

NAKED RELOADED – VARME NUDEFARGER

Shop Urban Decay

Naked Palette fra Urban Decay er en moderne makeupklassiker som kommer i mange varianter og er elsket for sine perfekt kombinerte nudenyanser. Naked Reloaded er en varmere miks av tolv metalliske, skimrende og matte øyenskygger. Som en bonus er de fire fargene som blir aller mest brukt, litt større i nettopp denne Naked-paletten

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331