Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Ekspertene tipser: Disse produktene gjør vi et kupp på under Black Week!

Den største kuppsesongen for skjønnhetsprodukter er her — men hva ser KICKS’ egne skjønneksperter selv etter under Black Week?

Prada Luna Rossa Ocean EDT
— Jeg må slå et slag for denne nye herreduften med noter av vetiver, lær og iris! Maskulin, avhengighetsskapende og sitter hele dagen. 

Anastasia Brow Gel Clear
– Jeg tror ikke jeg er alene om å ha uregjerlige bryn. Med Anastasia Brow Gel Clear sitter brynene virkelig på plass hele dagen. Den er også vannfast!

Oscar, Personal Shopper KICKS Flagship Store Gallerian, Stockholm

Morphe Continuous Setting Mist
– Wow, wow, wow! Ikke bare gjør denne setting mist at makeupen sitter på plass helt til du velger å vaske den av. Den får også makeupen til å smelte pent inn i huden og gir en pen finish. I tillegg er den helt vegansk.

Mon Sun Bedtime Therapy Calming Oats Overnight Foot Mask
– Myke føtter-garanti! Smør inn føttene før du legger deg noen kvelder i uken, så trenger du aldri mer å plages med tørre og trist føtter. Jeg ga denne til tanten min, og hun utbrøt “Hva er det for magi på tube du har gitt meg!?”

Petra, KICKS’ Sosiale Media

BioEffect EGF Serum
– Min største helt for huden! Dette serumet har gjort mer for huden min enn noe annet produkt. Jeg smører inn noen dråper om kvelden og våkner med gjenfuktet, sunn og myk hud. Gir glød, glatter ut fine linjer og gjør huden pigg og glad!

Mon Sun Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment
– Mon Sun er eksperter på å skape effektive produkter som virkelig gjør forskjell. Deres Magic Midnight er en lett body lotion med AHA-syre som gjør huden babymyk mens du sover. Duften av musk, liljekonvall og eukalyptus gir dessuten en herlig, luksuriøs spafølelse.

Caisa, Sjefredaktør KICKS Magazine

Smashbox Photo Finish 24 Hour Shadow Primer
– Smashbox er veldig gode på primere, og denne for øyelokkene er et must i min sminkepung. Den holder øyeskyggen på plass, men får også concealeren under øynene til å sitte mye bedre.

MAC Strobe Cream Goldlite
– Strobe Cream fra MAC gir den perfekte naturlige gløden til min makeupbase. Jeg bruker den under foundation og som highlighter. Fargen Goldlite, som er varmere i tonen, gir akkurat den rette gløden og passer til de aller fleste.

Åsa, skjønnhetsredaktør, KICKS Magazine

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331