De beste peeling padsene – KICKS’ favoritter - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Nå får du 25% på bestselgende makeup! Gjelder til og med søndag. Se alle produkter her!

en smilende mann med skjegg som holder to peeling pads i ansiktet

De beste peeling padsene – våre favoritter

Hvis du ønsker en kjapp oppfriskning av huden, bør du satse på eksfolierende pads. Men hvordan fungerer disse små runde padsene, og hvilke er best? Vi lot KICKS’ beautyeksperter tipse om sine favoritter.
2
Del

Hva er peeling pads?

Hvis du vil ha en kjapp oppfrisking av huden, er peeling pads et supert produkt. De små bomullspadsene, fuktet med AHA-, BHA-, PHA-syre eller antioksidanter som vitamin C, kan gjøre stor forskjell for huden. Allerede etter ett sveip opplever du at huden føres renere, mykere og har fått ny glød.

Hvordan bruker man peeling pads?

Peeling pads skal ikke brukes i stedet for rens, men du kan se på disse små bomullspadsene som et komplement og noe du legger til hudpleierutinen. Peeling pads skal brukes på renset hud og når du ønsker å gi den litt ekstra boost – for eksempel når du ønsker å rense bort døde hudceller eller ønsker mer glød. Selv om de fleste peeling pads kan brukes hver dag, kan det være lurt å først venne huden til dem, så start med et par ganger i uken før de inngår i den daglige rutinen.

Peeling pads som er best i test – ifølge KICKS’ beautyexperter

Det finnes mange varianter av peeling pads. Her presenterer vi noen av våre favoritter som har fått best i test av KICKS’ medlemmer.

Gir massevis av glød

Wow! Disse populære og herlige padsene gir ikke bare nydelig glow, de gir også huden en piggere og mer fuktighetsmettet følelse. Padsene inneholde ekstrakt av agurk og eukalyptus – en perfekt kombinasjon! I tillegg passer de for alle hudtyper. 

«Åh, denne har reddet meg mange ganger. Med ett sveip føles huden som ny, jeg får glow og føler meg mer våken! Et flott produkt som brukes flere ganger i uken. For at de skal vare lenger, klipper jeg alltid padsene i to, de holder likevel til både ansikt og utringning.» – Hannah, KICKS beautyexpert

Jobber mot pigmenteringer

Hvis du har robust hud og pigmentflekker, er disse padsene magiske! Glykolsyre og retinol jobber sammen med niacinamid og hyaluronsyre for å gi en jevnere hudtekstur og hudtone. Som en salongbehandling, bare hjemme. 
«Jeg bruker disse padsene en gang i uken, og de fungerer fint selv om jeg er sensitiv i huden. De er såpass effektive at jeg kan bruke dem på resten av kroppen der jeg har pigmentflekker – så glad for det!» - Emelie, KICKS hudpleier

Passer for sensitiv hud

Disse fuktighetsgivende peeling padsene fjerner effektiv døde hudceller og talg uten å forstyrre fuktighetsnivået i huden. De inneholder BHA-syre og hyaluronsyre som løser opp smuss og tilfører fuktighet. Passer for alle hudtyper fordi de er allergivennlige.

«Disse padsene er fulle av blant annet hyaluronsyre og BHA-syre som gjør huden både jevn og fuktighetsmettet. Min sensitive hud blir lett tørr og irritert, men disse fungerer veldig bra.» – Åsa, KICKS makeupartist og beautyekspert

Rengjør i dybden

Opplever du huden som akneutsatt? Føler du at porene er tilstoppet? Da er dette det riktige alternativet. Disse padsene er maksimert med salisylsyre for å rense porer og eksfoliere huden. De virker anti-inflammatorisk, beroliger – samtidig som de styrker hudens naturlige barrierefunksjon.

«Jeg synes det er vanskelig å finne hudpleie til huden min som både er sensitiv og akneutsatt. Men disse putene gjør virkelig stor forskjell! De beroliger, beskytter, tilfører fuktighet og eksfolierer samtidig. Det er som magi!» - Isabella, KICKS beautyekspert

2
Del
Hannah Bergroth, Skjønnhetsredaktør

Hannah er en av KICKS sine skjønnhetseksperter og skriver våre inspirasjonsartikler og guider til de beste produktene. Hannah er også stylist og kreativ redaktør og har mange års erfaring med å lage innhold til ulike magasiner og digitale kanaler. Hannah har også jobbet som frisør og er en dedikert hårnerd.

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024