Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

De beste øyenskyggepalettene – hvis KICKS’ klubbmedlemmer får bestemme

En øyenskyggepalett har en fast plass i sminkepungen. Ikke bare fordi den raskt kan hjelpe deg å legge en oppkvikkkende hverdagsmakeup, den kan også gi øynene en ekstra festlig innramming når det er tid for fest. Velg mellom matte, skimrende eller vakre metalliske nyanser for å lage og skreddersy din egen øyesminke. Her er øyeskyggepalettene som får best i test av KICKS’ klubbmedlemmer.
Del

Til hverdag og fest

Enten du vil legge til en vakker hverdagsmakeup eller en mer dristig sotet look til kvelden, er Modern Renaissance Eye Palette et veldig godt kjøp. Denne øyenskyggepaletten inneholder fjorten nyanser i både nøytrale og bærfargede nyanser. Elleve av de høypigmenterte skyggene er matte, tre har en mer metallisk effekt. Alle har en myk formel som er lett å jobbe med. Og det beste av alt? En dobbeltsidig og myk øyenskyggekost er inkludert.

«Pigmentert, lett å blende, fine naturfarger med litt rosa og oransj toner i seg, alle fargene er helt perfekt» . Lisa

Allsidig stjerne

Samarbeidet mellom Los Angeles-baserte Morphe Cosmetics og makeupartist/influencer Jaclyn Hill er en like fargerik som brukervennlig historie. Jaclyn Hill Palette inneholder 35 fantastiske skygger som både kan gi matt, skimrende, silkematt eller festfin og glitrende effekt. Ganske enkelt en perfekt palett full av muligheter.

«Elsker det! Pigmenterte øyeskygger som passer til alle anledninger. Anbefales på det sterkeste :)» - Celine

Populær bestselger

Denne øyenskyggepaletten er ikke bare populær og berømt, den er også en kultklassiker og bestselger som raskt gir deg en øyesminke som er like vakker som nøytral. Naked 3 Eyeshadow Palette har tolv naturlige skygger i både stilig matt, perlemorsskimrende og metallisk skinnende effekter. Skyggene er ikke bare fløyelsaktige og gir intens farge med lang holdbarhet, de kan også både matches og tones til din smak og behag. Det har aldri vært enklere (eller vakrere) å skreddersy din egen øyesminke.

«Elsker! Holder hele dagen og er såå fine farger. Fått mye komplimenter.» - Johanne

Prisvinnende multikunstner

Infinity Palette får kreativiteten til å flomme, og den vant Årets multiprodukt i KICKS Beauty Awards 2020. Den er virkelig multifunksjonell med sine åtte skygger med både skimrende og matt effekt, som passer både til ansiktet og til kroppen. Du kan bruke skyggene på øynene, til contouring, highlighter eller på øyenbrynene. Det er bare fantasien som setter grenser! I tillegg er denne paletten parfymefri og ikke testet på dyr.

«Elsker dette! Liker at man kan bruke dette til alt, du trenger ikke så mye annet enn dette om du er nybegynner når det kommer til sminke. Jeg har brukt dette til alt fra bryn, øyenskygge, blush, contour og til highlight! Fantastisk å reise med :)» - Kine

Dobbeltpriset favoritt

Luksuriøs øyenskyggepalett som passer både til hverdagsmakeup og til sotet look til kvelden. Soft Glam Eyeshadow Palette er en luksuriøs historie med fjorten fine nyanser i både matte og vakkert skimrende nyanser. Formelen er både høypigmentert og lett å arbeide med, dessuten inngår et stort speil og en fin duokost. Det er ikke rart at Soft Glam Eyeshadow Palette vant Beste øyenskyggepalett i KICKS Beauty Awards i både 2020 og 2021!

«Utrolig fine nøytrale farger, glitteret er veldig kremete og fint. Blir aldri feil med denne. En favoritt.» - May

Fra nude til wow

Multismart palett med både allsidige skygger og en unik primer, det gjør at øyemakeupen både fester bedre og holder lenger. DIOR Backstage Eye Palette er inspirert av miljøet backstage, og tilbyr makeupartistenes favorittnyanser både i matte og skimrende. Ikke bare er skyggene enkle å jobbe med og kan skreddersys til ønsket fargeintensitet, de kan også utmerket brukes som highlighter og eyeliner. Resultatet er høypigmenterte skygger som gir ekstra lang holdbarhet. DIOR Backstage Eye Palette leveres i to fargekombinasjoner, en med rosa nyanser med kalde undertoner og en med nøytrale brune nyanser med varme undertoner.

«Kjempe kvalitet, nydelige farger!!! Jeg er veldig fornøyd» - Hanna

Skreddersy øyemakeupen

Øyenskyggepalett som tilbyr høypigmenterte skygger i åtte forskjellige nyanser. Med Cover Shot Eyeshadow Palette kan du enkelt skape din unike øyemakeup ved hjelp av en formel som er lett å jobbe med. Velg og vrak blant flere ulike paletter og fargekombinasjoner. Uansett hvilken du velger, vil du raskt få et vakkert utseende. Dessuten er Cover Shot Eyeshadow Palette helt cruelty free.

«Nydelig palett med praktisk størelse og farger som lar deg lage mange looks. Pigmenterte farger som sitter godt.» - Ingrid

Kombiner som du vil

Alle gode ting er ni, i hvert fall hvis du investerer i øyenskyggepaletten Eyehadow x 9. Dette er en øyenskyggepalett som finnes i flere fargekombinasjoner, alle omsorgsfullt komponert for å kunne gi deg og øynene dine et uendelig antall like vakre som unike nyansekombinasjoner. Skyggene er herlig myke og silkeglatte, og finnes i både matte, satengmatte og frostige nyanser. Bruk skyggene alene eller sammen ved hjelp av en makeupsvamp, en øyenskyggekost eller fingertuppen.

«Nydelige farger som passer til hverdag og fest! Veldig mange ulike looker man kan lage, så palette er absolutt verdt det!! « - Julia

Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022