Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

De beste håroljene for mykt hår uten krus

Leter du etter en hårolje som redder splittede hårtupper, holder uregjerlige hårstrå på plass og gir umistelig glans? Her er håroljene som får gullstjerner fra KICKS’ klubbmedlemmer!

Glansgivende, reparerende og fuktighetsgivende: Lernberger Stafsing Oil Booster 50ml 

Lernberger Stafsing baserer primært alle sine anerkjente hårpleieprodukter på plantebaserte ingredienser – og denne glansgivende håroljen er ikke noe unntak. I tillegg til å gi håret glans, reparerer den hårstråene i dybden. Denne håroljen er fri for silikoner og parabener, og er produsert i Sverige.

Naturlig og silikonfri : Budgie The Twinflower Oil 50ml 

En annen hårolje som er blitt en storfavoritt hos KICKS’ medlemmer er The Twinflower Oil fra Budgie. Denne håroljen er silikonfri og basert på naturlige oljer fra argan, ricin og solsikke som myker opp tørre hårlengder. 

Reparerer tørre hårstrå: Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor Lightweight Treatment 100ml

Aussies 3 Miracle Oil er beriket med australsk macadamianøttolje, jojobafrøolje og avokadoolje som reparerer og gir fuktighet til tørre hårstrå uten å tynge ned håret takket være den lette konsistensen.  

Pleier og gir glans: Sachajuan Intensive Hair Oil 50ml 

I denne håroljen er det argan- og havtornolje som sørger for at håret blir mykt, pent og gjenfuktet. Håroljen absorberes lett og etterlater ingen rester på hårstråene dine.  

Gir en skinnende hårmanke: Lee Stafford Arganoil From Morocco Nourishing Miracle Oil  

Denne mykgjørende håroljen inneholder Pro-Argan™-kompleks som gir næring og hjelper håret å gjenvinne sin naturlige glans. Håret ditt blir mykt og lett å børste gjennom. Passer for alle hårtyper.  

Vegansk pleie: Continu Abyssinia Repairing Oil 60ml 

Hårolje fra det svenske hårpleiemerket Continu som er beriket med fire næringsrike oljer: abyssinia-, havre-, bringebær- og nypeolje. Sammen gjør disse antioksidantrike og fuktighetsgivende oljene håret sterkere og mindre krusete. Håroljen er 100 % vegansk og produsert i Sverige.  

En fuktighetsfavoritt:  Kiehl's Smoothing Oil-Infused Leave-In Concentrate 75 ml 

Denne håroljen fra Kiehls, boostet med argan- og babasuolje, er en leave-in-behandling som gir håret fuktighet samtidig som den motvirker krus. Håroljen passer spesielt godt for deg som har tørt og krusete hår, men kan brukes til alle hår som trenger en fuktighetsboost. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022