Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Beste ansiktsrensen for din hudtype

Velpleid og fin hud starter med rett ansiktsrens! Vi veileder deg til produktene som renser og passer for nettopp din hud.

For tørr og sensitiv hud

Kjøp her

Føles huden din stram og kanskje litt ømfintlig? Da trenger du et skånsomt og fuktgivende renseprodukt for å hindre svie og tørrhet. Velg en renseolje, -melk eller -balm som også tilfører ekstra fuktighet. Den fyldige eller oljete konsistensen gir en myk og behagelig følelse, samtidig som huden blir ren. Du som har sensitiv hud, bør unngå sterkt dyptrensende produkter, som kan føre til rødhet og få huden til å flasse.

For fet og kombinasjonshud

Kjøp her

For deg som har tendenser til fet eller blank hud, er det ekstraviktig at huden føles riktig ren og oppfrisket etter rengjøring. Velg gjerne dyptrensende produkter i form av mousse eller gel, som tilfører mindre fuktighet og renser effektivt. Produkter som spesialiserer seg på å rense porene, er et godt valg både morgen og kveld. Også lett eksfolierende renseprodukter gir fint resultat på fetere hudtyper. Kombinasjonshud, eller blandingshud, er en hudtype som er fet i enkelte områder, som regel i T-sonen (panne, nese og hake), men som kan være tørrere ellers. Du som har kombinasjonshud, bør være ekstra nøye med å rense de fete hudpartiene, samtidig som du må være ekstra nøye med å tilføre fuktighet til de tørrere partiene etterpå.

For moden hud

Kjøp her

Hvis huden din har fine linjer og andre begynnende aldringstegn, er det en god idé å begynne med en hudpleierutine som fokuserer på antiage allerede på rensetrinnet. Foryngende produkter tilfører ekstra fuktighet og inneholder aktive ingredienser som jobber dypt i huden. Nettopp fuktighetsbalansen er viktig for at huden skal ha glans og spenst. Mange fine linjer skyldes nemlig tørrhet. Sats også på barrierestyrkende produkter som beskytter mot ytre påkjenninger og kapsler inn fuktigheten i huden.

For mannlig hud

Kjøp her

Alle hudpleieproduktene er unisex og kan altså brukes både av kvinner og menn. Hudpleieprodukter spesielt for menn er derimot ofte tilpasset hud med skjeggvekst og har en mer klassisk manneduft. Nettopp skjeggveksten gjør at det er ekstra viktig for menn å rense huden. I skjegget samler det seg nemlig smuss, bakterier og døde hudceller. Produkter i gelform er et godtvalg, siden gelen ikke etterlater rester i skjegg eller skjeggstubber. Også produkter med peelingeffekt bidrar til å gjøre ekstra rent.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331