Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Palette 5 Couleurs 02 Tonka Imperiale
Palette 5 Couleurs 02 Tonka Imperiale
Kampanje 20%

Palette 5 Couleurs 02 Tonka Imperiale

Guerlain

En må-ha-palett med øyenskygger som gir deg akkurat den looken du er ute etter.
508 kr635 kr
02 Tonka Imperiale

Omtaler

Linn | 04-03-2018
Elsker Guerlains øyeskygger!!! Prisen er skyhøy, ja, men de er så pigmenterte at de holder i årevis (Hverken Dior, YSL, Lancome eller andre kan sammenliknes ift. holdbarhet).Trenger ikke andre øyeskygger hvis jeg har denne. Den sitter som et skudd gjennom hele dagen, og er så enkelt å legge på for et fantastisk resultat:)

Mer Informasjon

En må-ha-palett med øyenskygger som gir deg akkurat den looken du er ute etter. Paletten består av fem graderte farger i harmonerende fargetoner, som kan brukes alene eller lagvis for å oppnå alt fra naturlige til sotede øyne. Fargene gir både matt, satin eller metallisk finish, for større, vakrere og mer strålende øyne.
Farge:Multi
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331