Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Tynt hår? Slik fikser du enkelt maksimalt med volum

Noen er født med det, for andre kommer det gradvis — spesielt med stigende alder. Det kan være mange årsaker til tynt hår, men det finnes triks for å få det til å se fyldigere ut. Vi forteller deg hvordan!

Frisyrer som maksimerer volumet for deg med tynt hår

Hvis du ikke er født med en naturlig voluminøs hårmanke, er det visse triks som får håret ditt til å se fyldigere ut. Riktig frisyre er en av dem. Så neste gang du setter deg i frisørstolen, bør du be om en av disse fine frisyrene.

Kortklippet bob

Bob er en variant av den klassiske pasjen som de siste årene har fått stjernestatus på både moteshow og i kjendisverdenen. Boben er kortere enn pasjen og passer godt til deg som har tynt hår. Klipp det litt opp for å skape mer bevegelse og for å få følelsen av fyldig hår.

Lengder med struktur

Hvis du vil skape fint volum i tynt hår, uten å klippe det kortere, kan du be frisøren om å klippe opp lengdene og også klippe slik at du får tekstur i tuppene. Lett oppklippede lag kommer til å gjøre håret mer fluffy: Det skaper illusjonen av mer voluminøst hår.

4 stylingtriks som får håret til å se tykkere ut

Det er ikke bare frisyren som kan føre til at håret ditt når nye høyder, måten du styler det og hvilke produkter du bruker har også en avgjørende betydning. Her lister vi opp noen nyttige tips.

Velg riktige hårprodukter

Når du har tynt hår, er det viktig å velge hårprodukter for akkurat din hårtype. Hvis du bruker produkter med tykk konsistens, er det risiko for at de tynger ned håret, det kan få håret til å se platt ut. Bruk i stedet lette produkter med fuktighetsgivende egenskaper som gjør håret større.

Velg stilig sideskill

Ved å style håret med sideskill får håret naturlig volum — uten mye innsats. For å få sideskillet til å virkelige løfte frem røttene og få en fin bøy, kan du bruke en rund hårbørste samtidig som du føner.

Føn opp volum

Sett hårføneren på varmluft og maksvifte, og føn så frem fint volum ved hjelp av en rund hårbørste. Men hvis du har tynt hår, kan varmen være ekstra skadelig og du bør derfor bruke varmeverktøy mer forsiktig. Sørg også for å bruke varmebeskyttelse før du utsetter håret for varme. Det bør du gjøre uansett om du har tynt hår eller ikke.

Tupper frem fyldig hår

Hvis du vil gi tynt og livløst hår mer volum, uten å skade håret med varmeverktøy, er tupering den perfekte metoden. Slik gjør du: Ta ut en hårlokk, plasser kammen noen centimeter fra hårbunnen og trykk deretter forsiktig ned håret mot hodet. Fortsett å tupere noen flere hårseksjoner og avslutt med hårspray for å få looken til å holde.

Vend hodet opp ned

Hvis du har dårlig tid, eller ikke vil bruke for mye tid på å skape volum i tynt hår, kan du bøye hodet ned når du føner håret. Da får du løft fra røttene. Spray samtidig med hårspray for å få volumlooken til å holde.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331