Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Sommerens festmakeup steg for steg

Festivalsesongen og de morsomme sommerfestene nærmer seg, og dermed får vi også anledning til å rocke makeupen litt ekstra! Slå deg løs med Festival Collection fra KICKS Beauty, som er full av strålende glød, uimotståelige krystaller og solvarme farger. Slik legger du en flott festsminke, trinn for trinn.

Festival Collection

1. Grunn med glow

Legg en glødgivende primer og lett foundation, og tryll bort tretthetstegn med concealer. Skap gullskimrende glød med highlighter på kinnbein og neserygg. Stryk også highlighter på kragebein og skuldre. Varm så opp kinnene med bronzer.

2. Gi øynene intensitet

Legg svart eller brun kajal på våtkanten og i vipperøttene for å få farge og intensitet så nær øyet som mulig. Bruk deretter samme blyant til eyeliner og ram inn hele øyet.

3. Lek med øyenskygge

Begynn nærmest øyet med den mørkeste øyenskyggen og jobb utover med lysere farger for å få trykk i blikket og en fint tonet skygge. Velg mørkelilla som innramming inntil vippene og fortsett så med burgunder skygge på hele øyelokket. Legg deretter varm metall rundt hele øyet. Til sist sikrer du glimt i øyet med gullskygge rundt den innerste øyekroken.

4. Øk vippevolumet

La øyevippene gjøre mye av seg! Bøy øyevippene nøye med en vippetang og legg mascaraprimer som gir ekstra volum. Legg deretter svart mascara i to omganger. Sett på løsvipper hvis du vil ha en mer dramatisk look.

5. Pynt med krystaller

Vekk skapergleden og festivalpynt looken med krystaller og glitter. Hvis steinene ikke allerede har lim, eller hvis du vil bruke dem på nytt, fester du dem enkelt med løsvippelim.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331