Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Sminke til 17. Mai med Emilie Tømmerberg, steg for steg

Influencer Emilie Tømmerberg skaper en naturlig makeuplook med glød som passer perfekt til 17. Mai. I videoen viser hun hvordan hun legger sminken, steg for steg.

Glødende base

Begynn med en primer for at sminken skal holde seg på plass gjennom en lang dag. En primer vil også jevne ut huden å få foundationen til å legge seg pent. Påfør litt og litt foundation med en børste og bygg heller opp om du ønsker mer dekkning. 

Øyne

Bruk en øyenskygge med mer naturlige toner. Emilie bruker Soft Glam fra Anastasia Beverly Hills. Legg fargen "Burnt Orange" over hele øyelokket, opp til globallinjen. Bruk en litt mindre kost og legg fragen "Rustique" opp i globallinjen og ned langs vippene. Bruk en større kost for å duse ut fargene. Fukt en flat kost med vann og bland med den mørkebrune fargen. Påfør langs vippekanten som en eyeliner. Dette rammer inn øynene og gir et mykere inntrykk. 

Løsvipper

Bruk løsvipper for å framheve øyenene litt ekstra. Punktvipper gir et litt mer naturlig utrykk som passer perfekt til 17. mai. Legg litt vippelim på baksiden av hånden og la limet tørke litt før du påfører limet på vippen. Bruk en pinsett og påfør vippene i ytterkant av øyet, så nærme vipperoten du kan. La limet tørke og påfør mascara. 

Feilfri finish

For at hudsminken skal sitte hele dagen, så kan du bruke et transparent løspudder på de stedene du har en tendens til å bli blank i løpet av dagen. Vær lett på hånden og bruk lite produkt. Bruk et matt solpudder for en mer naturlig look. Legg en highlighter på kinnbenene for en herlig glow. Avslutt med en settingspray for at sminken skal blande seg og sitte godt hele dagen. 

Glossy lepper

Fullfør looken med en lipgloss, som også tilfører fuktighet til leppene. Velg en som passer å ha med i vesken så du kan ta en touch up i løpet av dagen. Emilies favoritt er Clarins Instant Lip perfector og her har hun på fargen 02 Coral Shimmer. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331