Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Sånn får du en glamorøs nyttårslook

For den mest glamorøse kvelden i året er makeuplooken din ekstra viktig. Og selvfølgelig er det en god unnskyldning til å investere i både glitter og falske øyevipper! KICKS makeup-artist Åsa Östergren viser - steg for steg - hvordan man fikser et makeuplook som er like trendy som den er glamorøs.

Sånn gjør du

Steg 1 - Grunning med primer
Påfør en primer for øynene på øyelokkene. En primer gjør øyenskyggen din jevnere, mer intens og mye mer holdbar, så du kan være sikker på at sminken din er like pen klokkeb tolv som den var da du dro hjemmefra.

Steg 2 - Legg til glitter
Påfør en glitrende gullskygge på øyelokkene. Start nærmest øyenvippene og arbeid deg opp til globallinjen med pressende bevegelser. Hvis du trykker med sminkebørsten i stedet for å børste, unngår du at det drysserøyenskygge under øynene.

Steg 3 - Sett på falske vipper
Klipp falske øyevipper slik at lengden passer til øynene dine. Ta deretter lim på kanten av løsvippene og vent i 20 sekunder, slik at limet tørker litt. Når limet ikke er like rennende, er det lettere å feste løsvippene. Fest dem deretter til det ytre hjørnet av øyet, og plasser dem nær vippekanten din. Klem med fingrene eller trykk med en liten børste for å få den løsevippekanten så nær dine egne vipper som mulig.

Steg 4 - Vær raus med mascaraen
Påfør sjenerøst med svart mascara. Påfør minst et lag svart mascara på de nedre vippene og to strøk på de øvre for å fremheve øynene dine maksimalt.

Steg 5 - Ta på lipgloss
Påfør en speilblank lipgloss på leppene i en fin, lys nudtone.

Steg 6 - Mer glitter
Topp lipglossen med en gullglitrende øyenskygge. Fokuser på midten av munnen, så får du en ekstra fyldig volumeffekt.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort