Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Perfect pony tale - få proff hestehale

Enkle detaljer gir hverdagsfrisyren en elegant touch. KICKS' hårstylist viser – steg for steg – hvordan du gjør den vanlige hestehalen proffere og flottere

Slik gjør du

Steg 1 – Del håret med en skarp skill

Bruk en spisskam og del håret i en skarp skill på midten eller siden. Den perfekte skillen gjør straks frisyren mer velpleid. Deretter kjemmer du håret helt glatt.

Steg 2 – Lag en lav hestehale

Samle håret i en stram, lav hestehale og fest med en transparent eller mørk hårstrikk. En transparent hårstrikk passer for lysere hårfarger, mens en farget strikk er finere i mørkere hår. Hvis håret er veldig glatt eller kruset, får du bedre kontroll over det med en myk voks. Gni voksen i håndflatene og dra lett over håret før du samler sammen håret.

Steg 3 – Skjul strikken

Å skjule hårstrikken gir frisyren en proff og gjennomarbeidet look. Snurr en tynn hårlengde rundt strikken og fest med hårnål. Spray med fikserende hårspray på hårlengden, slik at den sitter godt og ligger helt glatt.

Steg 4 – Sett opp løst hår

Gjør frisyren finere ved å sette opp løse lengder med hårnåler. Hvis du har problemer med å få dem til å sitte ordentlig i håret, fester du dem med to hårnåler i kryss. Når hårnålene krysses, låser de hverandre og får bedre feste. Spray også med fikserende hårspray.

Steg 5 – Fikser med hårspray

Sikre til slutt den proffe hestehalen med hårspray. Dra lett med hånden over håret for å dempe brus før sprayen har tørket. Velg gjerne et produkt som gir både hold og glans for en ekstra elegant finish.

Les mer

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online
Få din bestilling levert direkte hjem til døren
Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331