Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Partymakeup på 5 minutter

Juletider betyr gløggkvelder, julebord og mange anledninger å feire! KICKS’ makeupartist Åsa viser deg hvordan du raskt og enkelt forvandler makeupen til en partymakeup som passer til alle slags fester.

Trinn 1: Maksimer highlighteren 

Mye highlighter gjør festmakeupen din raskt ekstra festlig. Gi huden maksimalt med glød ved hjelp av en skimrende highlighter på kinnben, brynsben og krageben. Legg også glød på amorbuen for å gi leppene dine et glamorøst løft. 

Trinn 2: Varm opp ansiktet ditt 

Solpudder er et fantastisk produkt når du raskt vil friske opp din look. Børst varme i kinnene, langs hårfestet og på haken. Velg gjerne en bronzer med glød for å forsterke følelsen av festlig glow ytterligere. 

Trinn 3: Legg metallisk øyenskygge 

Ingenting gir raskere festfølelse enn metall og glitter! Legg en høyglanset metallisk skygge på øyelokkene og ved siden av dine nedre øyenvipper. Dus ut fargen lett med en ren makeuppensel eller makeupsvamp. 

Trinn 4: Ram inn øynene 

En mørk farge nærmest øynene dine gir utseendet ditt intensitet på kort tid. Ram inn øynene med en kremet svart kajalblyant på vannlinjen både inntil de øvre og nedre øyevippene. Dus ut med en ren øyenskyggepensel eller makeupsvamp. Legg også svart kajal mellom øyevippene, på vipperøttene, for å gi inntrykk av en fyldigere og tettere vipperad. 

Trinn 5: Legg på ekstra mascara 

Mascara åpner og forstørrer øynene mer enn noe annet sminkeprodukt. Legg svart, forlengende volummascara i flere lag på både de øvre og nedre vippene. Vær sjenerøs, og la øyevippene ta plass.

Trinn 6: Match med skimmer 

Mye glød og skimmer gjør dine lepper rakst partyklare. Velg en leppestift som skimrer tydelig i gull for å matche din gullglødende øyemakeup. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331