Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lag egen adventskalender til henne: 24 skjønnhetsprodukter å overraske med!

En adventskalender full av nydelige skjønnhetsprodukter er en perfekt gave til din kjæreste, bestevenn eller en annen kvinne i livet ditt du er glad i. Hos KICKS kan du både enkelt og omsorgsfullt velge fine skjønnhetsprodukter for å lage din egen skjønnhetskalender, uten å måtte tømme lommeboken helt. Lag årets beste adventskalender hos oss i KICKS!

Hos KICKS kan du lage din egen skjønnhetskalender: 24 fantastiske kjøp

 Eventyrlige adventskjøp for huden

En vakker og sunn hud starter med god rens, herlig fuktighet og regelmessig eksfoliering.

Oljebasert og vegansk ansiktsserum med foryngende retinol og fuktighetsgivende squalane som både gir huden fuktighet og demper aldringstegn som fine linjer.

Beskyttende og fuktighetsgivende nattmaske for alle hudtyper som inneholder fuktighetsgivende hyaluronsyre, og gir en frisk, myk og fyldig hud når du våkner.

Prisbelønnet og multismart ansiktsrens med kollagen, rosevann og trollhassel som fjerner vannfast makeup, olje og annen smuss uten å virke irriterende. Psst! Ekstra god for lash extensions!

Øyekrem med avokadoolje, hyaluronsyre og glyserin som både gir ekstra glød, demper fine linjer og reduserer mørke ringer under øynene.

Vegansk, eksfolierende og foryngende ansiktsmaske som både fjerner døde hudceller og gir glød ved hjelp av AHA-syre, PHA-syre og plantebasert kollagen.

Inspirerende adventskjøp til skjønnhetsvesken

Smigrende hverdagsnyanser eller mer dramatisk festmakeup? Hos KICKS finner du alt du trenger til dagens look.

Lengdegivende og volumbyggende fibermaskara som gir både vakker separasjon og intens farge for en ekstra dramatisk effekt.

Mykgjørende leppebalsam i fem flatterende nyanser som både pleier leppene dine og gir dem en fin glans med naturlig farge.

Topcoat med mye skimmer og høykonsentrerte perler som gir neglene en like vakker som trendy skimrende glanseffekt.

Leppeblyant som finnes i over 20 flatterende nyanser, og som både forlenger effekten av leppestiften og motvirker at den havner utenfor munnen.

Vegansk øyenskyggepalett med ni rikt pigmenterte og slitesterke skygger i både matte, skimrende og glitrende nyanser. Bland fritt eller bruk hver for seg.

Hurtigtørkende og glansgivende vegansk under- og overlakk som både hindrer at neglene misfarges og forlenger manikyrens levetid.

Øyenbrynsblyant med voksstift og tilhørende kost som både er lett å jobbe med og som gir naturlig vakre øyenbryn med lang holdbarhet.

Kremet og vegansk leppestift i flere flatterende nyanser som gir både ekstra volum og en følelsen av godt med fuktighet.

Pudderrouge som både kan skreddersys til ønsket intensitet og som gir en hud med en strålende og vakker varm glød.

Lettflytende og vegansk foundation som finnes i over tjue nyanser og som gir huden middels dekning med et halvmatt resultat.

Nydelige adventskjøp til kroppen

Gjør dusjen eller badet til en ekstra luksuriøs spaopplevelse hjemme.

 

Mykgjørende og fuktighetsgivende håndkrem som ved hjelp av sheasmør, vitamin E og centella asiatica gjør underverker uten å smitte av.

Dusjsåpe med biologisk nedbrytbare og pleiende ingredienser som gjør huden myk, smidig og deilig ren.

Eksfolierende skrubbevott som effektivt fjerner døde hudceller og gir en ekstra myk hud. Psst! Ideell før du skal bruke selvbruningsprodukter.

Eksfolierende og mykgjørende fotkrem som gir pigge føtter ved hjelp av AHA-syre, BHA-syre, PHA-syre og sitronvann.

Luksuriøs og vegansk mandelkroppsolje som både reparerer og gir fuktighet til huden uten søl ved hjelp av avokadoolje og vitamin E.

Fantastiske adventskjøp for håret

Hos KICKS finner du både pleie og styling for håret – kort sagt alt du trenger for å få drømmehåret.

Eksfolierende hårskrubb med peelende AHA, fuktighetsgivende hyaluronsyre og forfriskende peppermynte som både rengjør, frisker opp og gir fuktighet til hodebunnen. 

Multifunksjonell og beskyttende hårstylingkrem som både minimerer krus og gir fin glans med forbedret tekstur.

Vegansk og forfriskende tørrsjampo for alle hårtyper, som både absorberer olje og har en fuktighetsgivende og balanserende effekt.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331