Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Få en leppestift som sitter

En lekker leppestift som sitter i timevis er ikke umulig med de riktige knepene. KICKS makeupartist viser deg – trinn for trinn – hvordan du raskt kan fikse en perfekt rød leppestift som sitter hele dagen og kvelden!

Trinn 1 – Start med en leppeprimer

Gi leppene en god base med en leppeprimer som fukter, visker ut og gir leppestiften bedre feste, slik at du har de aller beste forutsetningene for at den skal sitte lenge. Primeren sørger også for at leppeproduktet du velger legger seg jevnt og godt på leppene. 

Trinn 2 – Bruk en leppepenn på hele leppene

Marker leppenes kontur med en godt spisset leppepenn i samme farge som leppestiften du har valgt. Pennen bidrar til å gjøre leppeproduktet mer holdbart, slik at det tåler mer slitasje før fargen svekkes. Samtidig gjør pennen fargen mer intens. Start på midten av amorbuen og tegn en symmetrisk M før du går videre ut mot sidene. Start deretter midt på underleppen og gå utover mot sidene. Når du begynner midt på munnen er det lettere å skape en velbalansert fasong. Fyll deretter inn hele leppene med pennen, slik at munnen er dekt med fargen.

Trinn 3 – Smil bredt og bruk pennen til å fylle inn alle små linjer

Gjør leppekonturen enda mer holdbar ved å smile bredt og bruke pennen til å fylle inn alle små linjer med en smal leppepensel i syntet. Leppepennen tetter konturens linjer, der leppestift normalt flyter utover. Penseltipset gjør også leppekonturen enda tydeligere.

Trinn 4 – Påfør leppestiften med en pensel
Påfør en leppestift i samme nyanse som leppepennen. Velg gjerne et produkt som er "long lasting". Bruk en syntetisk pensel til leppene for å få en så jevn kontur som mulig. En pensel med syntetiske fibre passer best til mer kremete produkter, siden de er enklere å rengjøre. Påfør pudder over det første laget med et transparent løspudder og en stor pudderbørste, og påfør enda et lag med leppestift hvis du ønsker en ekstra dekkende farge og maksimal holdbarhet.

Trinn 5 – Endre finish

Hvis du vil, kan du endre leppestiftens finish. En lettanvendelig mattgjørende gel eller et transparent løspudder skaper enkelt en matt finish. Øyenskygge eller rouge i samme farge som leppestiften er også flott for å skape en ny finish, samtidig som det gjør fargen ekstra dyp og pigmentert. Speilblanke lepper fikser du enkelt ved å bruke lipgloss over leppefargen. Velg en lipgloss uten farge eller en i samme nyanse som leppestiften.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331