Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Den perfekte sminken til 17. Mai med Ragnhild "RMA Beauty"

Influencer og makeupartist Ragnhild "RMA Beauty" viser hvordan du legger en makeuplook som passer perfekt til 17. Mai. Ragnhild legger fokus på glød og holdbarhet, så du kan få en herlig makeup med masse glow som holder hele dagen! Se tutorialen og legg makeupen steg for steg.

Steg 1. 
Start med en fresh nyrenset hud og påfør hudrutinen din. Legg på en primer som første steg i makeuprutinen, så huden blir jevn og sminken holder lenger. 

Steg 2. 
Påfør foundation over primeren. Ta litt foundation av gangen og bygg heller opp med mer produkt om du ønsker det. Påfør med fingrene for best resultat. 

Steg 3. 
Bruk en concealer med korrigerende farge for å dekke over ujevnheter i ansiktet. En orange farge vil for eksempel dekke bedre over blå/mørke ringer under øynene. Legg en concealer under øynene og i ytterpunktene av ansiktet for å lysne opp. 

Steg 4. 
Varm opp ansiktet for både glød og countour med en bronzer. Her brukes en stick som påføres med en børste. Dus ut alle harde kanter. 

Steg 5. 
Fikser sminken med et transparent løspudder. Dette gjør at sminken vil holde seg lengre utover dagen. Bruk gjerne et løspudder som er vannfast for ekstra beskyttelse. 

Steg 6.
Bruk et contour kit for å legge bronzer. Vær lett på hånden og påfør i sirkelbevegelser for et sømløst resultat. Påfør bronzer på halsen og bak øret om du skal ha håret opp. 

Steg 7. 
For fyldigere bryn, gå over med en brow mascara. Denne gjør også at brynene holder seg på plass hele dagen. Rens opp langs kanten med en concealer. 

Steg 8. 
Bruk en palett i deilige vårfarger for øyenskyggen. Start med en lys øyenskygge for et rent utrykk. Bruk papir for å hindre søl og for å lage en løftende linereffekt av øyenskyggen. Legg skyggen over hele lokket. Påfør samme farge under øyet. Legg en skimmerskygge på lokket for en fin glød. 

Steg 9.
For ekstra dybde kan du påføre en brun kajal både over og under vippene. Dus ut kantene med en stiv kost. Legg en lys kajal på våtkanten for å åpne øynene. 

Steg 10. 
For maksimal effekt av mascaraen så kan du bøye vippene med en vippetang. Bøy på ulike steder, så får du en fin bue på vippene. 

Steg 11. 
Legg på punktvipper med en pinsett, før du legger på mascara. Velg gjerne en vannfast mascara som holder hele dagen. 

Steg 12. 
Legg blush i en farge du liker med en rougekost. Legg en highlighter i pudderformat, da denne vil holde seg fin utover dagen. 

Steg 13. 
Marker leppene med en lipliner og legg på den fineste leppestiften eller lipglossen du har!

Steg 14. 
Avslutt med en setting spray som får makeupen til å sitte hele dagen (og natten). 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331