Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Verden beste hudpleie 2020

Det koreanske fenomenet K-Beauty har påvirket skjønnhetsverden i flere år. Nå kommer det flere trendy beautyrutiner fra alle verdenshjørner. KICKS forklarer hva de egentlig innebærer og viser den beste hudpleien!

K-Beauty, 15 lekne steg

Sheetmask, BB-cream, CC-cream, morsomme ansiktsmasker og snegleserum har alle sin opprinnelse i Sør-Korea, som er kjent for sine kitschy forpakninger og spennende ingredienser – og ikke minst for sin omfattende hudpleierutine. En koreansk kvinne bruker i gjennomsnitt mellom ti og sytten hudpleieprodukter daglig. Såkalt ”glass skin” med jevn superglød er det sørkoreanske idealet, og veien dit går gjennom en rutine med mange produkter i lag på lag.

N-BEAUTY – Naturlige superingredienser

Naturlige superingredienser Nordisk skjønnhet, eller ”scandi-beauty”, er verdenskjent for sin friske, naturlige look. N-beauty har fokus på minimalistiske produkter med arktiske ingredienser fra skog, sjø og fjell, og en sunn og jordnær rutine. Oksygenrikt brevann og antioksidantrike superbær fulle av vitaminer er eksempler på innhold i hudpleieprodukter som akkurat nå gjør varemerker fra Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island trendy.

J-BEAUTY – Vitenskap og rutiner

Japanerne er de som bruker mest penger på skjønnhet per person i verden – de kan skjønnhet! J-beauty står for vitenskap, teknologi, tradisjon og effektivitet med avanserte og resultatrettede produkter. Sammen med ritualer som omfatter blant annet nøye angitt massasje for ansiktet, gjør det japansk hudpleie til et av de absolutte gullkornene i skjønnhetsverdenen. Stegene i den japanske skjønnhetsrutinen dreier seg først og fremst om å beskytte og bygge opp huden, i stedet for å reparere hud som allerede er skadet.

A-BEAUTY – Økologisk og enkelt

Australsk skjønnhet kjennetegnes av ukompliserte og naturlige produkter og en less is more-filosofi. Plantebaserte, australske ingredienser, gjerne økologiske, gjør jobben uten å kreve verken mye tid, ressurser eller penger. Produktene fra ”Down Under” er ofte både multifunksjonelle og lette å bruke, noe som forklarer hvorfor de er så populære blant alle slags skjønnhetselskere over hele verden.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331