Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Våre best i test highlightere

Inngår det en highlighter i makeuprutinen din? Det bør det gjøre, det er nemlig få andre sminkeprodukter kan få ansiktet ditt til å se like strålende og friskt ut enn en highlighter. Highlightere finnes med flere ulike formler, blant annet som presset pudder, løst pudder, myke kremer og mer lettflytende varianter. Felles for alle er at de kan påføres på ansikt, kragebein, utringing eller andre steder på kroppen for å gi huden en strålende glød. Lyst til å gjøre et skikkelig godt highlighter-kjøp? Legg produktene nedenfor på minnet til neste gang du besøker din KICKS-butikk eller bestiller på nettet. Klar, ferdig, glow!

Highlightere som er best i test

Gir subtil glød

Fikserende og lysnende ansiktspudder som både maksimerer holdbarheten på makeupen og gir subtil glød til huden. Laura Mercier Secret Brightening Powder passer for alle hudtyper og inneholder mikroniserte pigmenter, som ikke legger seg i fine linjer. Tvert imot utjevnes linjene samtidig som huden får en akkurat passelig strålende finish. Inneholder hvite pigmenter, derfor er det lurt å bare bruke den på partier i ansiktet som trenger å lysnes opp.

Isklar, skreddersydd effekt

Høyreflekterende og vegansk highlighter som passer for alle hudtoner. Anastasia Beverly Hills Highlighter Iced Out gir et silkemykt resultat, og du kan selv skreddersy om du vil ha en naturlig eller mer intens glød. Med en vektløs følelse får huden en flerdimensjonal effekt med, hvis du vil, en isklar og strålende finish. Kan også legges på øynene, leppene og kroppen. Du kan bruke den som både fuktig eller tørr.

Regnbueskimrende teksturer

Highlighterpalett i regnbueskimrende teksturer som passer til alle hudtoner. Dior Backstage Glow Face Palette er inspirert av energien backstage på catwalkvisningene, og gir en umiddelbar glød, du velger selv om du vil ha en naturlig frisk følelse eller en mer intens glød. Et tynt lag gir et mer nøytralt resultat, mens flere lag gir mer effekt. Den behagelige formelen smelter raskt inn i hu

Gir definisjon og glød

En flytende highlighter som, når den påføres, forvandles til pudder og gir huden en strålende finish. MAC Extra Dimension Skinfinish Double Gleam inneholder lysreflekterende pigmenter med prismeegenskaper, som reflekterer, lysner opp og skulpturerer ansiktet ditt. Resultatet er strålende hud med en mer definert følelse. I tillegg holder den nydelige kremete pudderformelen gløden på plass i opptil ti timer. For beste effekt, påfør med en sminkekost.

Fantastisk glød med fjærlett følelse

Veganske og cruelty free highlightere i metallisk pudder. Anastasia Beverly Hills Glow Kit Sugar inneholder fire nyanser som kan påføres sammen eller brukes separat. Hvis du vil ha enda mer glød, kan du med fordel bruke skyggene med en fuktet makeupkost. Formel med en fjærlett følelse, og hver nyanse kan påføres i flere lag for å gi huden en skreddersydd glød. Passer for alle hudtoner og kan påføres både i ansiktet, på øynene og på kroppen.

Flytende favoritt

Flytende og vegansk highlighter som både er smidig og lett å jobbe med, både med makeupkost eller med fingrene. Med BeautyAct fra KICKS Glow Up Liquid Illuminator kan du skreddersy gløden for en subtil eller en mer intens effekt. Påfør direkte på ansiktet eller kroppen eller ta to dråper i din foundation for å gi ansiktet litt ekstra glød.

Perfekt on-the-go

Highlighter i pudderform, laget av IT-jenta Kylie Jenner. Kylie By Kylie Jenner Illuminating Powder har en fantastisk tekstur som gjør at det både er lett å jobbe med og gir en myk og lett følelse på huden. Denne highlighteren kommer i en smidig emballasje, noe som gjør den enkel å påføre når du er på farten. Den veganske formelen smelter i kontakt med huden og gir den naturlig og vakker glød, som du kan selv skreddersy til ønsket intensitet.

Med nordiske råvarer

Flytende og vegansk highlighter som gir huden en strålende og velpleid finish. Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer inneholder blant annet nordisk kildevann, glødgivende og antioksidantrike multer og lysreflekterende pigmenter som både pleier huden og gir den vakker glød. Rist godt, og drypp deretter noen dråper i håndflaten. Klapp og dus ut på kinnben, øyenbrynsben eller der du ønsker vakker glød. Du kan bruke fingertuppene, en makeupkost eller en sminkekost - valget er ditt!

Multifunksjonell bestselger

Multifunksjonell og vegansk highlighter i presset pudderform med vegansk innhold. LH Cosmetics Infinity Highlighter har en silkeaktig, pudderaktig konsistens og gir en frisk og naturlig glød på alle hudtoner. Denne bestselgende highlighteren kan du også kan bruke på ansiktet, øyelokkene, leppene og kroppen. Vil du ha en mer intens glød? Påfør highlighteren med en fuktig makeupkost.

Silkemykt resultat

Glødgivende og multifunksjonell highlighter i presset pudderform. The Balm Powder Highlighter Mary-Lou Manizer passer til både hverdag og fest, og kan brukes som highlighter, shimmer eller øyenskygge. I tillegg kan du sveipe den over utringning, armer og ben for ekstra vakker glød. Denne highlighteren føles silkemyk og deilig når den påføres, og gir subtil glød og glans til huden. Den smarte emballasjen har innebygd speil og er lett å ta med seg hvis du vil legge til litt ekstra stjerneglød i løpet av dagen.

Flytende glød

Flytende highlighter som kommer i flere nyanser, og som gir ansiktet vakker glød. L'Oréal Paris Glow Mon Amour Droplets er beriket med kokosolje, som gjør huden fantastisk myk og smidig. Du kan også påføre denne highlighteren etter eget ønske og smak. Påfør en dråpe på kinnbenet, neseryggen og andre områder i ansiktet som du vil gi nydelig glød. Du kan også blande to dråper i din foundation for en mer subtil glød.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331