Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Solkysset, kjapt og smart

Den sikreste og raskeste brunfargen får du med selvbruning, som nå finnes i mange forskjellige varianter slik at det er lett å finne et produkt som passer nettopp for deg. KICKS viser vei blant de fargegivende favorittene!

Bygg opp fargen gradvis

Selvbruning gjør det lett å føle seg fresh i hverdagen uansett vær og årstid. Med produkter som gir en anelse farge hver gang du bruker dem, for eksempel Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Body, oppnår du en lett og naturlig pre-sommer farge som aldri blir overdreven. Ingen vil noen gang tenke at fargen ikke er ekte!

Sov deg til brunfargen

Forbered kroppen om kvelden, for eksempel med KICKS Overnight Self Tan Body Butter, så våkner du med en gyllen tone neste morgen.

Skreddersy med dråper

Å bruke hudpleiende selvbruningsdråper som du blander med din dag- eller nattkrem eller bodylotion, er en smart måte for å få nøyaktig rett sommerfarge. Prøv for eksempel Ida Wargs Tanning Drops.

Farge for din hudtype

De fleste av dagens selvbruningsprodukter tilfører fuktighet og er fulle av hudpleiende ingredienser. Så pass på å velge et produkt som gir huden den pleien den trenger samtidig som du ordner sommerfargen, for eksempel Biotherms Autobronzant Aqua Serum.

Den kjappeste sommerfargen

Glemte du å fikse en brunfarge som matcher kjolen til kveldens fest? Null stress! Ekspressprodukter er redningen når du er ute i siste liten. Det finnes masse produkter som gir en gyllen tone på et øyeblikk. Prøv for eksempel St Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse, som gir en solkysset look på bare en time.

Kortvarig sommerfarge

Vil du gjerne ha brunfarge bare på festen, bryllupet eller dagen på stranden? Bruk da et produkt som vaskes av når festen er over, som St. Tropez Instant Tan Finishing Gloss. Husk bare at fargen forsvinner hvis du tar en dukkert i sjøen eller bassenget.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331