Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Sol deg på en smart måte

Endelig sol! KICKS’ hudterapeut Elisabeth hjelper deg å finne ut hva som er sant og usant om hvordan du bruker solbeskyttelse på den beste måten – slik at du kan nyte sommerens solfylte dager uten å skade huden.

Jeg kan ta frem og bruke solkremene fra i fjor: USANT 

– Det er klokest å kjøpe ny solkrem før hver sesong. SPF har en bestfør- dato, som regel 6–12 måneder etter at produktet er åpnet. Hvis produktet oppbevares varmt, eldes det enda raskere. Derfor bør du oppbevare solkrem så mørkt og kjølig som mulig for å være sikker på at den holder hele sommeren.

Jeg kan bruke den samme solkremen i ansiktet og på kroppen: SANT

– Ja, det går bra, hvis det bare er den solbeskyttende effekten du er ute etter. Men de produktene som er utviklet spesielt for ansiktet, er som oftest tilpasset til ulike hudtyper, det gjør at de kan føles mer behageligere og bidra med flere pleiende egenskaper som passer for akkurat din hud. For deg med fet hud er det ekstra viktig å bruke en spesiell krem til ansiktet og ikke bare bruke kroppsprodukter, som kan tette til porene. For sensitive hudtyper er det best med produkter uten parfyme.

Jeg klarer meg med solfaktoren som finnes i dagkremen og foundationen min: USANT

– Dagkremer og makeup gir ikke samme beskyttelse som solkremer.
Dessuten bruker du ikke like mye dagkrem og foundation. Når du er ute i solen, trenger du en skikkelig solkrem for å være tilstrekkelig beskyttet.

Jeg blir ikke brun hvis jeg bruker solbeskyttelse: USANT 

– Solens UV-stråler er sterke og tar seg gjennom både solkrem, klær og overskyet vær. Derfor blir du brun selv om du bruker solbeskyttelse, men det tar litt lengre tid. Den store fordelen er at du reduserer risikoen for solskader, og fordi melaninen (stoffet som dannes i huden og gir den en mørkere nyanse) kan bygge seg opp sakte, får du også en mer langvarig brunfarge. Solbeskyttelse får altså ditt solkyssede look til å vare lenger!

Jeg må smøre på mer solbeskyttelse i løpet av dagen: SANT

– Vi bruker ofte altfor lite solkrem og smører oss for sjelden. Dermed får vi ikke den beskyttelsen som er angitt på produktet. Når du svetter og beveger deg i løpet av dagen, gnis solbeskyttelsen bort fra huden din. Derfor må du smøre på mer solbeskyttelse ganske ofte. Det svenske Läkemedelsverket anbefaler at du smører deg inn minst annenhver time – og hver gang du har badet. Og bruk mer produkt enn du tror!

Beauty tester

Finn riktig solkrem for deg
Finn rett selvbruning

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331