Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Skincare Favourites: hudpleieklassikerne vi elsker

Hver dag hele året lanseres det spennende skjønnhetsnyheter – men vi må ikke glemme de pålitelige hudpleieklassikerne som fortsatt leverer, hver eneste gang. Lenge leve hudpleieheltene!

KICKS BEAUTY: Gradual Tan

KICKS BEAUTY DAILY GRADUAL TAN

Spray som gir en solkysset look
Forfriskende ansiktsspray med selvbruningseffekt som ble raskt populær etter lanseringen i fjor sommer. Inneholder hudpleiende ingredienser, tilfører fuktighet og gjør at huden ser lett solkysset ut.

Sol De Janeiro Bum Bum Cream: Brasiliansk bodykrem

Bum Bum Cream

Denne brasilianske bodykremen har tatt skjønnhetsverdenen med storm! Ikke nok med at den gjør huden myk og tilfører fuktighet leeenge – den har også en søt og sommerlig duft som fører tankene til solrike strender. Og ja, den kan brukes på hele kroppen.

St. Tropez: Bli solkysset kjapt og sikkert

St. Tropez Selftan

St Tropez' bestselgende Selftan-mousse er en farget, hurtigtørkende mousse som påføres på huden der du ønsker en gyllen glød. Moussen gir ingen skjolder etter påføring, og dessuten slipper du den klassiske selvbruningslukten. Resultatet er en jevn, holdbar brunfarge tilpasset din egen hudtone

Lancome Visionnaire: Ny glød til matt og moden hud

Lancome Visionnaire

Populære Visionnaire Day Cream virker reparerende, mykgjørende, beroligende og fuktighetsgivende. Men mange brukere elsker den først og fremst for den glødgivende effekten. Den passer også perfekt til moden hud, ettersom den stimulerer cellefornyelsen og produksjonen av kollagen.

FOREO LUNA MINI 2: Populær rensebørste

FOREO LUNA MINI 2 PINK PEARL

Den elektriske silikonbørsten pulserer for å rense huden i dybden uten å irritere eller tørke ut. Kan kombineres med ditt vanlige renseprodukt, og den er rask å bruke. Ett minutts massasje over hele ansiktet gir full effekt!

Lancome Hydra Zen: Fuktbombe til sensitiv hud

Hydra Zen

Hydra Zen-serien fra Lancôme passer til sensitiv hud, men også normal hud. Roseekstrakt og hyaluronsyre tilfører huden fuktighet i dybden. Kremen motvirker ytre påvirkning og beroliger irritert og rød hud.

Filorga Time-Filler Eyes: Slutt på mørke ringer!

Time Filler Eyes

Franske Filorga er kjent for sine effektive anti-agingprodukter. Time-Filler Eyes Absolute inneholder blant annet hyaluronsyre, som bidrar til å glatte ut fine linjer og rynker rundt øynene. Slappe øyelokk får et løft, og hevelser og mørke ringer reduseres.

Ole Henriksen 3 Little Wonders: Hudpleiens supertio

3 Little Wonders

Settet inneholder tre av Ole Henriksens mest populære hudpleieprodukter som lar seg perfekt kombinere. Serumet med vitamin C strammer opp huden og gir glød, kremen med naturlige fruktsyrer eksfolierer og tilfører fuktighet, mens nattkremen inneholder glødgivende AHA-syre.

MON|SUN Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment

Magic Midnight

Magisk mykgjører til kroppen. Denne kroppsmasken fra MONSUN var en av fjorårets store snakkiser innen skjønnhet. Ettersom den inneholder AHA-syre, våkner du opp med glattere, jevnere og klarere hud. Som alle MONSUNs produkter er den også helt vegansk.

Biotherm Aquaource: Beroliger tørr og sensitiv hud

Biotherm Aquaource

En versjon av Biotherms bestselger Aquasource, utviklet spesielt for sensitiv hud. Kremen virker svalende, beroliger huden og tilfører fuktighet i dybden. Takket være den patenterte ingrediensen life plankton holder fuktigheten seg i huden i opptil 7 timer.

Clarins Beauty Flash Balm: Askepottkrem

Synlige resultater i løpet av sekunder! Clarins klassiske «Askepott-krem» gir et umiddelbart og synlig resultat. På få sekunder blir huden din jevnere og fastere. Kan brukes som både nattmaske og dagkrem.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream: Redning i nøden

Eight Hour Cream

En kulterklært multifunksjonell krem som kan brukes til det meste. Kremen pleier tørr og sprukken hud, tørre lepper og flisete neglebånd, og den kan også bidra til å lege småsår på for eksempel fingrene. Du kan også bruke den til å forme øyebrynene eller gi kinnbena litt ekstra glød.

Biotherm Lait Corporel: Nordens mest solgte bodylotion

Lait Corporel

Biotherms populære og fuktighetsgivende bodylotion trekker raskt inn i huden uten at huden føles klebrig. Egnet til alle hudtyper og tilfører fuktighet i opptil et døgn, samtidig som den gjør huden herlig myk og glatt med en mild og frisk duft av grapefrukt og appelsin.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331