Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Skin Treat: hottest på hudpleiehyllen

Skin Treat er et helt nytt varemerke som nå lanseres eksklusivt hos KICKS. Skin Treat er spesialisert på aktiv botanisk hudpleie og tilbyr et komplett sortiment for kroppen. Les alt om de smarte og effektive produktene.
Del

Skin treats filosofi er aktiv botanisk hudpleie som virker. Den tiden er forbi da økologiske og naturlige ingredienser var ensbetydende med null effekt. Skin Treat har kombinert det beste fra to verdener: effektive og aktive ingredienser som er vennlige mot både huden og miljøet. Sortimentet omfatter hele kroppen, og produktene har høyt naturlig innhold og økologisk dyrkede nøkkelingredienser. Hele serien er 100 prosent vegansk. Produktene er plantebaserte, og de fleste har over 90 prosent naturlig innhold.

TO SERIER FOR ULIKE BEHOV
Skin Treat består av to forskjellige serier tilpasset ulike behov.

Weightless care

Flere produkter

Weightless Care er en kroppsserie som fremmer hudens struktur ved å gi den en naturlig glød. Produktene er lette og fuktgivende, og absorberes raskt i huden. Her finner du ingredienser som sitronvann, grapefruktekstrakt og vitamin E.

Intense Moisture

Flere produkter

Intense Moisture er en serie med fyldigere og mer kremete produkter som virker i dybden. I de multifunksjonelle produktene kombineres eksfolierende, mykgjørende og reparerende effekter. Ingrediensene i serien omfatter blant annet bomullsfrøekstrakt, aktivt kull og ginseng.

Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331