Rimelig dagkrem under 200 kr - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå får du 20% ved kjøp over 600 kr på kicks.no! Angi koden KICKS20 i kassen. Tilbudet gjelder t.o.m 21/04. Gjelder ikke i butikk.

Rimelige dagkremer under 200 kr

Hos KICKS finner du et stort utvalg av effektive ansiktsserum av høy kvalitet for under 200 kr, både i din nærmeste KICKS-butikk og på nettet. Hvis du er usikker på hvilken ansiktskrem som passer best til din hud, hjelper våre kunnskapsrike ansatte deg gjerne i butikk, eller du kan spørre oss om råd på nettet. Vær så god, her er våre ti beste kjøp når det gjelder ansiktskremer under 200 kr!
Del

Ansiktskrem: Mest for pengene under 200 kr

En god ansiktskrem er en av de viktigste ingrediensene i skjønnhetsrutinen din. Ikke bare fordi den gir fuktighet til og myker opp ansiktet ditt, en ansiktskrem kan også gi vakker glød, motvirke urenheter, ha en reduserende effekt på porer og pigmentflekker eller midlertidig dempe fine linjer. For å nevn noe! Og det beste av alt? En skikkelig god ansiktskrem trenger ikke å tømme lommeboken, tvert imot

Passer for alle hudtyper

Bestselgende og vegansk favoritt som gir fuktighet og beskytter hudens overflate ved hjelp av NMF. NMF (natural moisturizing factors) består blant annet av aminosyrer, fettsyrer, ceramider, urea og hyaluronsyre og gir umiddelbart en gjenfuktet følelse som ikke føles klebrig på huden. Passer for alle hudtyper og fungerer perfekt under makeup din.

 

 

Med naturlige ingredienser

Fuktighetsgivende og mykgjørende ansiktskrem med balanserende prebiotika, elastisk kollagen og fuktighetsgivende fikenkaktus. Kan brukes både morgen og kveld, og har barrierestyrkende og glødgivende egenskaper. Inneholder 97 % naturlige ingredienser og er et litt ekstra godt valg for deg med normal til tørr hud.

Forfrisket og balansert hud

Lett og forfriskende ansiktskrem som gir fuktighet i opptil 24 timer, samtidig som den nydelige konsistensen føles avkjølende og forfriskende. Kremen absorberes raskt i huden uten å gi en klebrig følelse, bidrar til å redusere porene og gir en forfrisket og balansert hud. Et ekstra godt kjøp for normal til fet hud.

For en yngre hud

Dagkrem som har en konstatert effekt mot rynker og fine linjer. Ved hjelp av kraftige og effektive ingredienser, inkludert pro-retinol A, beskytter elastinfibrene i huden mot nedbrytning og stimulerer fornyelsesprosessen, det gir et spenstigere og yngre utseende.

Balansert og frisk følelse

Oljefri og vannbasert gelkrem, perfekt for deg som har litt fetere hud eller blandingshud. Inneholder salisylsyre, niacinamid og panthenol, som reduserer ujevnheter i huden, minimerer synlige porer og hemmer pigmentflekker. Fungerer like godt om morgenen som om kvelden og gir deg en myk, klar, balansert og frisk følelse.

Kultrangert favoritt

Fransk hudpleie på sitt beste. Dette kultrangerte og multismarte hudpleieproduktet kan både brukes som fuktighetsgivende ansiktskrem, primer før makeup, fuktmaske eller som en beroligende behandling etter barbering. Dessuten passer den for alle hudtyper, inkludert sensitive. En duftfri og behagelig formel som raskt trekker inn i huden uten rot.

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024